Progovorila o tretmanu koji je zaintrigirao javnost

Proslavljena jugoslovenska loto devojka Suzana Mančić ovih dana zaintrigirala je sve famoznim orošavanjem vagine.

Zabava 14.03.2015 | 10:47
Progovorila o tretmanu koji je zaintrigirao javnost

Za RTL Televiziju je pojasnila šta tačno znači taj pojam.

Seks simbol i u šestoj deceniji života uspeva da uzburka medijsku scenu. Pošlo joj je to za rukom i prošle nedelje kada je ispričala da je orosila vaginu.

- Vaginalno orošavanje je staroslovenska metoda koju su naše babe koristile. To je ispiranje lekovitom vodom", pojasnila je Suzana Mančić.

Cilj joj je bio, tvrdi, da upozori na balkanski odnos prema ženama.

- Toliko smo zatrpani reklamama za poboljšanje potencije, te šljiva nikad ne pada, te pada te nemojte da vam pada. Znači, sve je podređeno muškarcima i muškom svetu, a mi žene bi, verovatno, trebalo da budemo nevine do kraja života", dodala je.

Stare metode pomlađivanja nisu jedini tretmani kojima se Suzana podvrgnula. Bilo je tu još tretmana.

- Ja sam u ranoj mladosti operisala nos. Sada kad pogledam, pitam se zašto sam ga operisala, bio je lep. Ali dobro. Imam implantante već skoro trideset godina i neću ih menjati jer su dobri i korigovala sam donje podočnjake, iskreno je odgovorila.

Ističe, međutim, da nijedan od tih tretmana ne bi imao rezultata da nema onog osnovnog - seksepila. Što se Suzane tiče, njega svaka žena mora da bude svesna.

- Seks simbol nisu ni velike grudi, ni usta. Seksepil je nešto što žena nosi u sebi, možda i nesvesno. Ja svog seksepila i lepote nisam bila svesna kad sam bila mlada, priznala je.

Otkrila je i šta misli o ženi koju mnogi smatraju seks simbolom današnjice.

- Znate šta, Severina jeste zgodna, jeste seksepilna, ali mi je nekako mnogo muškobanjasta, rekla je.

Izvor: Super žena

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Dudo draga

14.03.2015 21:11

Te bi je do orosavanja jer si odmorna, puna para i dokona. Da se ti umoris radom i da se navecer uvuces u 20 kvadratnih metara molila bih Boga da se okupas i legnes sama i u miru. Narod mora nesto citati i s necim se porediti. Nadajmo se da djeca ne citaju ova orosavanja, sljive itd.

ODGOVORITE
Name

ANKETA

14.03.2015 21:24

PRAVILI ANKETU PO HERCEGOVINI, MUŠKARCE PITALI "da li bi spavali sa Severinom"?. Preko 80% odgovorilo " NIKAD VIŠE".

ODGOVORITE