Карлеуша против Ким Кардашијан

Амерички магазин "УС Викли" пише како би српска поп звезда Јелена Карлеуша могла да буде инспирација иза новог стила познате америчке старлете Ким Кардашијан. Но, њени фанови су шокирани овим и преко друштвених мрежа поручују "Ко је Карлеуша?"

Забава 13.03.2015 | 10:57
Карлеуша против Ким Кардашијан

Часопис преноси како је карлеуша на Инстаграму објавила слику на којој се види да она и Кардашијан имају невероватно сличан стајлинг.

Додаје се да је сличност несумњива.

- Мислим да су њени (Ким Кардашијан) стилисти инсипирсани мојом истаграм страницом - рекла је карлеуша за "УС Викли", и додала да "нема стилисту, све ради сама".

Иако је оптужила старлету да јој је "украла стил", она каже да нема ништа против ње.

Но, и овог пута Карлеуша је добила мношто негативних коментара и то врло ироничних. Они цинично коментаришу да је Ким чекала само Карлеушу да се угледа на њу, пошто је опште познато да на стајлинг КИм Кардашијан највише утицаја има њен супруг.

Један фан с Твитер налогом @кардасхиан_мисс је прво окачила фотке на којима су Ким и Карлеуша исто обучене, а онда је уследила лавина коменара. У последњем твиту на овом налогу се види да је Карлеуша блокирала дотичну особу.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зорица

13.03.2015 12:17

Е Бозе сацувај глупаце .Она упоредјује себе и Ким Кардасиан .Ким познаје цео свет.па да и Карлеуса позната у Србији и Босни .Хаха ДИВА

ОДГОВОРИТЕ