Karleuša protiv Kim Kardašijan

Američki magazin "US Vikli" piše kako bi srpska pop zvezda Jelena Karleuša mogla da bude inspiracija iza novog stila poznate američke starlete Kim Kardašijan. No, njeni fanovi su šokirani ovim i preko društvenih mreža poručuju "Ko je Karleuša?"

Zabava 13.03.2015 | 10:57
Karleuša protiv Kim Kardašijan

Časopis prenosi kako je karleuša na Instagramu objavila sliku na kojoj se vidi da ona i Kardašijan imaju neverovatno sličan stajling.

Dodaje se da je sličnost nesumnjiva.

- Mislim da su njeni (Kim Kardašijan) stilisti insipirsani mojom istagram stranicom - rekla je karleuša za "US Vikli", i dodala da "nema stilistu, sve radi sama".

Iako je optužila starletu da joj je "ukrala stil", ona kaže da nema ništa protiv nje.

No, i ovog puta Karleuša je dobila mnošto negativnih komentara i to vrlo ironičnih. Oni cinično komentarišu da je Kim čekala samo Karleušu da se ugleda na nju, pošto je opšte poznato da na stajling KIm Kardašijan najviše uticaja ima njen suprug.

Jedan fan s Tviter nalogom @kardashian_miss je prvo okačila fotke na kojima su Kim i Karleuša isto obučene, a onda je usledila lavina komenara. U poslednjem tvitu na ovom nalogu se vidi da je Karleuša blokirala dotičnu osobu.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zorica

13.03.2015 12:17

E Boze sacuvaj glupace .Ona uporedjuje sebe i Kim Kardasian .Kim poznaje ceo svet.pa da i Karleusa poznata u Srbiji i Bosni .Haha DIVA

ODGOVORITE