Ево доказа да има и неразмажених спортских звезда!

Добио 2.000.000 за потпис, живи у комбију из ’78. са 800 долара месечно! Слобода нема цену!

Остали спортови 13.03.2015 | 08:00
Ево доказа да има и неразмажених спортских звезда!

Егоманијаци опседнути новцем, најскупљим аутомобилима, девојкама са насловних страна модних часописа. Честа појава, али не и правило. Данијел Норис се уопште не уклапа у стереотип размажене спортске звезде. А могао би. На драфту МЛБ лиге из 2011. Нориса је изабрао Торонто. Само за потпис 21-годишњи бејзбол играч добио је на руке 2.000.000 долара. Али грешите ако мислите да их је одмах стукао на неку вилу. Не, Норис и даље живи у Фолксвагеновом комбију из 1978. који је купио за тричавих 10.000 долара.

Дао му је и име – Шеги по чувеном лику из Скуби Ду цртаних филмова. Речју - ужива у животу.
"За мене је то као јинг и јанг. Нећу да се мењам зато што људи мисле да сам чудак. Једини начин да успем је да себи створим срећан, избалансиран живот. Да наставим да се понашам као ја. Можда није уобичајено, али да бих се осећао добро морам да имам и неку авантуру у животу", каже Норис.

Магазин И-Ес-Пи-Ен (ЕСПН) стога га у опширном интервјуу назива "најинтересантнијим човеком у свету бејзбола". И не греши ни најмање. Норис нема кућну помоћницу - јер нема ни кућу - већ сам себи кува. Тешко да би ико помислио да је у питању један од цењенијих младих играча МЛБ лиге. Кад се сезона заврши путује у том истом комбију. Алкохол није пробао, девојку је оставио јер је желео да путује сам, не гледа телевизију, студира фотографију... На дан када је добио оних 2.000.000 долара отишао је са вршњацима из Торонта у шопинг. Лап топови, скупи телефони, накит, модерна техника... Све је то једва стало у кола његових колега. У његовим је била само мајица. Купљена на распродаји за 14 долара. И даље је носи. Када му на рачун легне плата адвокат му проследи само 800 долара. Толико му је довољно да преживи месец.

Многима неразумљиво, али...
"Мени је ово једини начин који има смисла", категоричан је Норис.

Коментари / 0

Оставите коментар