Ана Марија поново шампионка

Да је победа најслађа после највећег пораза доказала је Ана Марија Жујовић, која је освојила прво место на фитнес такмичењу у Хелсинкију и тако задржала титулу европске шампионке.

Забава 08.03.2015 | 07:20
Ана Марија поново шампионка

Модрице су се повукле, страсти су се мало смириле и живот може да настави својим уобичајеним током. Такав став је показала сад већ трострука фитнес шампионка Ана Марија Жујовић.Иако је она пре само неколико недеља најавила да неће учествовати на такмичењу у Хелсинкију, због повреда које јој је нанео Владимир Станојевић, Ана Марија је ипак одлучила да стисне зубе.

То се показало и правом одлуком јер је однела прво место на овом такмичењу и тако по трећи пут постала првакиње Европе у фитнесу. Она је срећу због победе поделила са својим фановима на Инстаграму, где је окачила фотке на којима, уместо модрица, има победнички осмех на лицу.Она је испод слике на којој држи награду написала "Тако је добро победити у овом тренутку" и поред натписа ставила хештег "живот иде даље".

За разлику од претходна два такмичења на којима јој је друштво правио бивши партнер, водитељ Владимир Станојевић, Ана Марија је у Хелсинки отишла без његове пратње, само уз подршку "Вива данце групе". После прошлог фитнес такмичења, њих двоје су отишли у Лас Вегас и тамо се тајно венчали.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар