Ana Marija ponovo šampionka

Da je pobeda najslađa posle najvećeg poraza dokazala je Ana Marija Žujović, koja je osvojila prvo mesto na fitnes takmičenju u Helsinkiju i tako zadržala titulu evropske šampionke.

Zabava 08.03.2015 | 07:20
Ana Marija ponovo šampionka

Modrice su se povukle, strasti su se malo smirile i život može da nastavi svojim uobičajenim tokom. Takav stav je pokazala sad već trostruka fitnes šampionka Ana Marija Žujović.Iako je ona pre samo nekoliko nedelja najavila da neće učestvovati na takmičenju u Helsinkiju, zbog povreda koje joj je naneo Vladimir Stanojević, Ana Marija je ipak odlučila da stisne zube.

To se pokazalo i pravom odlukom jer je odnela prvo mesto na ovom takmičenju i tako po treći put postala prvakinje Evrope u fitnesu. Ona je sreću zbog pobede podelila sa svojim fanovima na Instagramu, gde je okačila fotke na kojima, umesto modrica, ima pobednički osmeh na licu.Ona je ispod slike na kojoj drži nagradu napisala "Tako je dobro pobediti u ovom trenutku" i pored natpisa stavila hešteg "život ide dalje".

Za razliku od prethodna dva takmičenja na kojima joj je društvo pravio bivši partner, voditelj Vladimir Stanojević, Ana Marija je u Helsinki otišla bez njegove pratnje, samo uz podršku "Viva dance grupe". Posle prošlog fitnes takmičenja, njih dvoje su otišli u Las Vegas i tamo se tajno venčali.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar