Северина показује видео снимке, Милан приватне мејлове

Северинин адвокат жели да прикаже видеоснимке са Миланове јахте, на којима се пар мази и љуби, како би доказао да су били у ванбрачној заједници.

Забава 05.03.2015 | 14:22
Северина показује видео снимке, Милан приватне мејлове

Адвокати Северине и Милана Поповића водили су оштру расправу на загребачком Општинском суду. Судија је понудила помирење на које бивши пар не пристаје.
Суђење се наставља за месец дана. Северинин адвокат Дарио Будимир донео је пуне руке докумената у судницу, па је судија Милановом заступнику дала довољно времена да их проучи.

У документима се налазе докази о томе како су певачица и бизнисмен били у вези три године, пише хрватски 24сата.хр.

То је довољно да се њихов однос третира као ванбрачна заједница. У случају да у томе успе, Северина може да тражи пола имовине коју је он стекао за то време.

Певачица у судници жели да прикаже видеоснимке којима ће доказати да су се волели много дуже него што то Поповић тврди. На снимцима се пар љуби и грли на Брионима, а приказаће и тренутке нежности с Миланове јахте Цоппер.

Поповић тврди како су били у вези само годину дана и да се њихова романса завршила пре него што је родила Александра (3). Док су били на Брионима, он је, тврди, спавао на броду, а она у хотелу.

- Људи раде заједно на неком пројекту, па се заљубе и растану кад је пројекат готов. Тако и ми имамо "пројекат", а то је наше дете - говорио је Поповић. На суду ће предочити мејлове у којима му бивша тражи новац за шминку, па и веш.

Није први пут
Северина је и раније показивала снимке на суду. Њен порно снимак на којем има сексуални однос са Миланом Лучићем гледали су 2004. у судници Трговачког суда јер је желела да докаже да је филм њено ауторско дело. Сплићанка је планирала да тужи интернет портал због неовлашћеног коришћења њеног ауторског дела. Али, након што је судско веће одгледало једанаестоминутни снимак, закључило је да у том снимку нема елемената ауторског дела.

Иако је Милан поповић тренутно у Загребу, на рочиште није дошао. Од певачице и њеног менаџера Томислава Петровића (46) тражи повраћај од 308.000 евра, колико је, тврди, уложио у њену каријеру. Поповић је израчунао да је на Северину потрошио милион евра, а две трећине дуга јој је опростио, пишу хрватски медији.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

недо2

05.03.2015 14:16

Није њој необицно показиват снимке па она је тиме поцела и паре узела глупим фановима како липо пу...си и она и многе друге без изнимке само тако могу и успјети

ОДГОВОРИТЕ