Новак ће играти у комедији о Дејвис купу

Тенисер број један ускоро можда и врхунски глумац. Новак Ђоковић је, знамо сви, талентован имитатор. Како ствари стоје, неће имати проблем да нађе ангажман ни у позоришном свету.

Забава 05.03.2015 | 08:45
Новак ће играти у комедији о Дејвис купу

Ђоковић је недавно у Дубаију открио да наш познати глумац Драган Јовановић спрема представу на тему тениса и Дејвис купа, чији ће главни јунак, погађате, бити баш најбољи тенисер света Новак Ђоковић. И како ствари стоје, грудва је кренула са врха снежног брда, а врло брзо би могла да се претвори у лавину.

Драган Јовановић Гаги, иначе велики поклоник тениса, у разговору за „Блиц“ је поручио да заиста спрема изненађење за све.

- Идеја свакако има, али прво морам до краја да је откријем себи како би је открио другима! Генерална замисао је да се представа постави на тениски терен, али постоје и неке друге комбинације. Видећемо још, радићемо на томе. Ипак, све је у идејној фази - каже Јовановић.

Сигуран сам да ће то бити урнебесан комад: Драган Јовановић
Јунак бројних представа и серије „Мој рођак са села“ каже да би са Новаком све ишло глатко.

- Ја волим да играм тенис, Ноле воли да глуми и добар је и у томе, па што да не спојимо лепо с корисним. Верујем да би то била урнебесна комедија у којој бисмо сви уживали.

Јовановић ће морати детаљно да прати тениска дешавања и Новаков календар.

- Морали бисмо да нађемо период када има највише слободног времена како бисмо спремали представу и вршили пробе. Дакле, да све буде у том неком периоду, и пробе и представа и евентуално нека реприза. Е сад, ако представа буде успешна и буде била потребна турнеја, болеће нас глава, јер не знам како бисмо то извели због његових обавеза - каже популарни српски глумац.

Јовановић каже да помно прати Новакове игре.

- Редовно пратим његове мечеве. Доминантан је и сигуран. У мечу са Федеререом у Дубаију као да је већ био у Краљеву.

На опаску да је на терену тако опуштен и сигуран, можда и због тога што је недавно био актер представе „Чикашке перверзије“, српски глумац је поручио:

- Ако је то разлог јесте, онда супер! Само нек тако настави, неће бити проблема јер и овако му, у деведесет одсто случајева, нико не може ништа - закључио је Јовановић.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар