Novak će igrati u komediji o Dejvis kupu

Teniser broj jedan uskoro možda i vrhunski glumac. Novak Đoković je, znamo svi, talentovan imitator. Kako stvari stoje, neće imati problem da nađe angažman ni u pozorišnom svetu.

Zabava 05.03.2015 | 08:45
Novak će igrati u komediji o Dejvis kupu

Đoković je nedavno u Dubaiju otkrio da naš poznati glumac Dragan Jovanović sprema predstavu na temu tenisa i Dejvis kupa, čiji će glavni junak, pogađate, biti baš najbolji teniser sveta Novak Đoković. I kako stvari stoje, grudva je krenula sa vrha snežnog brda, a vrlo brzo bi mogla da se pretvori u lavinu.

Dragan Jovanović Gagi, inače veliki poklonik tenisa, u razgovoru za „Blic“ je poručio da zaista sprema iznenađenje za sve.

- Ideja svakako ima, ali prvo moram do kraja da je otkrijem sebi kako bi je otkrio drugima! Generalna zamisao je da se predstava postavi na teniski teren, ali postoje i neke druge kombinacije. Videćemo još, radićemo na tome. Ipak, sve je u idejnoj fazi - kaže Jovanović.

Siguran sam da će to biti urnebesan komad: Dragan Jovanović
Junak brojnih predstava i serije „Moj rođak sa sela“ kaže da bi sa Novakom sve išlo glatko.

- Ja volim da igram tenis, Nole voli da glumi i dobar je i u tome, pa što da ne spojimo lepo s korisnim. Verujem da bi to bila urnebesna komedija u kojoj bismo svi uživali.

Jovanović će morati detaljno da prati teniska dešavanja i Novakov kalendar.

- Morali bismo da nađemo period kada ima najviše slobodnog vremena kako bismo spremali predstavu i vršili probe. Dakle, da sve bude u tom nekom periodu, i probe i predstava i eventualno neka repriza. E sad, ako predstava bude uspešna i bude bila potrebna turneja, boleće nas glava, jer ne znam kako bismo to izveli zbog njegovih obaveza - kaže popularni srpski glumac.

Jovanović kaže da pomno prati Novakove igre.

- Redovno pratim njegove mečeve. Dominantan je i siguran. U meču sa Federereom u Dubaiju kao da je već bio u Kraljevu.

Na opasku da je na terenu tako opušten i siguran, možda i zbog toga što je nedavno bio akter predstave „Čikaške perverzije“, srpski glumac je poručio:

- Ako je to razlog jeste, onda super! Samo nek tako nastavi, neće biti problema jer i ovako mu, u devedeset odsto slučajeva, niko ne može ništa - zaključio je Jovanović.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar