Побјегла са парама?

Тања Савић узела паре за наступ и отпутовала у Аустралију.

Забава 03.03.2015 | 10:11
Побјегла са парама?

Певачица Гранда Тања Савић, наводно је преварила власнике клуба у којем је требало да наступи. Она је, тврди неименовани извор, узела три хиљаде евра капаре пре наступа, а онда рекла власницима локала да има смртни случај и да неће моћи да наступи.

Из новина смо сазнали да уопште нема смртни случај, већ да је са породицом отпутовала у Аустралију и да јој је новац у ствари био потребан за пут. Никада нисмо радили са таквим непрофесионалним певачима", рекао је листу "Ало" извор из клуба у Добоју у којем је Тања Савић требало да наступи.

Причу да је Тања узела новац за наступ, а онда "запалила", потврдио је и њен колега Амар Гиле Јашарсплахић, који јој је "набацио тезгу".

"Она је узела новац и после се није појавила. Јавили су ми да неће доћи и тада је настао велики проблем како објаснити људима да није до мене, већ до њеног неодговорног понашања. Менаџер клуба и ја смо дали три хиљаде евра да би она дошла да пева. Наводно је имала смртни случај, а то вече је била у некој емисији која се емитовала уживо.

Извор: Мондо

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Зиле

03.03.2015 11:27

Е па то је и овога пута сама потврдила да се сматра највећом естрадном звездом на просторима бивше Yуге. Смешно.

ОДГОВОРИТЕ