Pobjegla sa parama?

Tanja Savić uzela pare za nastup i otputovala u Australiju.

Zabava 03.03.2015 | 10:11
Pobjegla sa parama?

Pevačica Granda Tanja Savić, navodno je prevarila vlasnike kluba u kojem je trebalo da nastupi. Ona je, tvrdi neimenovani izvor, uzela tri hiljade evra kapare pre nastupa, a onda rekla vlasnicima lokala da ima smrtni slučaj i da neće moći da nastupi.

Iz novina smo saznali da uopšte nema smrtni slučaj, već da je sa porodicom otputovala u Australiju i da joj je novac u stvari bio potreban za put. Nikada nismo radili sa takvim neprofesionalnim pevačima", rekao je listu "Alo" izvor iz kluba u Doboju u kojem je Tanja Savić trebalo da nastupi.

Priču da je Tanja uzela novac za nastup, a onda "zapalila", potvrdio je i njen kolega Amar Gile Jašarsplahić, koji joj je "nabacio tezgu".

"Ona je uzela novac i posle se nije pojavila. Javili su mi da neće doći i tada je nastao veliki problem kako objasniti ljudima da nije do mene, već do njenog neodgovornog ponašanja. Menadžer kluba i ja smo dali tri hiljade evra da bi ona došla da peva. Navodno je imala smrtni slučaj, a to veče je bila u nekoj emisiji koja se emitovala uživo.

Izvor: Mondo

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Zile

03.03.2015 11:27

E pa to je i ovoga puta sama potvrdila da se smatra najvećom estradnom zvezdom na prostorima bivše Yuge. Smešno.

ODGOVORITE