Емина Јаховић у вили од 2 милиона евра!

Поп звезда Емина Јаховић недавно се преселили у нову вилу, у четврти Бејкоз у Истанбулу, а њена вредност процењена је на чак два милиона евра!

Забава 02.03.2015 | 12:47
Емина Јаховић  у вили од 2 милиона евра!

Емина и њен супруг Мустафа Сандал, који је један од најпопуларнијих Турака, ову кућу су градили чак пет година, и тек пре два месеца су се у њу уселили, пише Курир.Иначе, Емина се побринула да сав намештај стигне из Милана и да буде с потписом Армани. Она није жалила пара за опремање па је само за купатила, тврди наш извор, дала 100.000 евра. Умиваоници и џакузи каде су ручно рађени по мери. Ту је и сауна, као и соба за масаже. Двориште велелепне виле краси олимпијски базен, којем су се највише обрадовали Јаховићкини синови.

“За изградњу куће супружници су ангажовали познате турске архитекте, али је Емина била предана том послу и све су радили према њеним замислима. И кад је ентеријер у питању, она је та која је одлучила како ће кућа да им изгледа”, каже наш извор близак српској певачици.

“Тачно је да смо се недавно уселили у нову кућу. Дуго је већ сређујемо, персонализујемо сваки ћошак и од сваког милиметра правимо дом”, рекла је Емина.

Извор: Трачара

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Ја

02.03.2015 17:25

А, ко је Емина Јаховиц??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слабо ко зна ко би била она

03.03.2015 07:45

Порузна, стркљаста цура која је удала за низег, богатог Турцина коме требају босанске везе због неких других бизниса.

ОДГОВОРИТЕ