Emina Jahović u vili od 2 miliona evra!

Pop zvezda Emina Jahović nedavno se preselili u novu vilu, u četvrti Bejkoz u Istanbulu, a njena vrednost procenjena je na čak dva miliona evra!

Zabava 02.03.2015 | 12:47
Emina Jahović  u vili od 2 miliona evra!

Emina i njen suprug Mustafa Sandal, koji je jedan od najpopularnijih Turaka, ovu kuću su gradili čak pet godina, i tek pre dva meseca su se u nju uselili, piše Kurir.Inače, Emina se pobrinula da sav nameštaj stigne iz Milana i da bude s potpisom Armani. Ona nije žalila para za opremanje pa je samo za kupatila, tvrdi naš izvor, dala 100.000 evra. Umivaonici i džakuzi kade su ručno rađeni po meri. Tu je i sauna, kao i soba za masaže. Dvorište velelepne vile krasi olimpijski bazen, kojem su se najviše obradovali Jahovićkini sinovi.

“Za izgradnju kuće supružnici su angažovali poznate turske arhitekte, ali je Emina bila predana tom poslu i sve su radili prema njenim zamislima. I kad je enterijer u pitanju, ona je ta koja je odlučila kako će kuća da im izgleda”, kaže naš izvor blizak srpskoj pevačici.

“Tačno je da smo se nedavno uselili u novu kuću. Dugo je već sređujemo, personalizujemo svaki ćošak i od svakog milimetra pravimo dom”, rekla je Emina.

Izvor: Tračara

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Ja

02.03.2015 17:25

A, ko je Emina Jahovic??

ODGOVORITE
Name

Slabo ko zna ko bi bila ona

03.03.2015 07:45

Poruzna, strkljasta cura koja je udala za nizeg, bogatog Turcina kome trebaju bosanske veze zbog nekih drugih biznisa.

ODGOVORITE