Мрачне тајне познатих

То што су славни и богати не значи да су имуни на трагедије и несрећу. Ове звезде своје мрачне породичне тајне држе подаље од очију јавности, али очито не довољно добро.

Забава 02.03.2015 | 10:13
Мрачне тајне познатих

Софија Вергара се с мајком, братом и сестром доселила у Америку након што је њен други брат убијен у Колумбији. На њену несрећу, брат с којим је допутовала у Америку био је тражен због криминала тако да су га депортовали назад у Колумбију.

Љубав према журкама и дивљем начину живота Ријана је врло вероватно наследила од оца. Док је живела на Барбадосу, њен отац је водио двоструки живот па је уз породицу с певачицином мајком имао још једну „тајну“ породицу. Ријана има полубраћу и полусестре који и сада живе на Барбадосу.

Тајна оскаровке Шарлиз Терон можда је и најгора. Када је глумица имала само 15 година њена мајка је убила оца који је био насилни алкохоличар. Тврдила је како је то учинила у самоодбрани јер је била нападнута. Шарлиз о тој трагичној епизоди живота никада не говори у јавности.

Славни глумац Џек Николсон је захваљујући једном новинару магазина Тајм сазнао како његово детињство заправо није било онакво како га је он доживео. Наиме, његови „мама и тата“ заправо су били његови баба и деда, а одгајали су га као своје дете, док се његова мајка, из неког разлога, представљала као његова сестра. На жалост, чланови његове породице су преминули тако да никада неће сазнати зашто су од њега све то скривали.

Мараја Кери је славна и успешна, док је њен рођена сестра Елисон наркоманка и проститутка. Неко време је чак провела и у затвору и заразила се вирусом ХИВ-а. Разним магазинима је продавала прљаве детаље из живота своје сестре, а касније ју је молила за опроштај.

Брат Кевина Спејсија, Рендал, открио је како се њихов отац прикључио нацистичкој партији још док су били деца и сексуално их злостављао. Славни глумац никада није јавно коментарисао братову изјаву.

Извор: РТС

Коментари / 0

Оставите коментар