Скинута са апарата

Биљана Пејовић је ван животне опасности. Она је почела је да комуницира са лекарима, али и са супругом, који је уз њу.

Забава 01.03.2015 | 11:19
Скинута са апарата

- Биљана је скинута са апарата и види се бољитак, међутим, због озбиљности самог хируршког захвата и дијагнозе, опоравак ће трајати дуго. Иако је ван животне опасности, и даље постоји могућност да се ствари промене. Ништа није извесно.

- Њено стање се прати из минута у минут - кажу за „Блиц“ запослени у Клиничком центру.

Добра вест је, како су нам објаснили, да је после операције анеуризме супруга Аце Пејовића у стабилном стању и да је скинута са апарата. Свесна је, осмехнула се, почела је да прича и комуницира.

- Због опасности од грипа нису дозвољене посете, али лекари некад накратко прошверцују Ацу да мало буде уз супругу тако што му дају бели мантил и маску за лице. Он ово тешко подноси и не може да се помири са могућношћу да можда неће успети да се потпуно опорави - прича наш саговорник.

Она би у понедељак, уз сагласност лекара и ако јој стање остане стабилно, требало да буде пребачена на одељење неурологије, где би била задржана најмање недељу дана. Коначну одлуку ће донети конзилијум лекара Неурохируршке клинике одељења Д Клиничког центра Србије, где је Биљана примљена на лечење.

Подршка стиже са свих страна
Пријатељи и колеге су уз Ацу и његову породицу од првог дана и пружају му несебичну подршку у тешким тренуцима.

- Ацу не остављамо ни на трен самог. Стално понавља да, ако Биља не преживи, неће ни он. Ту смо за њега шта год да му треба - рекао нам је Ацин пријатељ.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар