Сутра облачно са слабом кишом

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра ће бити облачно са слабом кишом.

Босна и Херцеговина 22.02.2015 | 14:50
Сутра облачно са слабом кишом

Средином дана киша ће престати и уз дјелимично разведравање биће и сунчаних периода, а једино на крајњем југу и југоистоку остаје облачно са слабом кишом и током дана, саопштио је Хидрометеоролошки завод Републике Српске.

Увече ће нове падавине захватити запад и југ и постепено ће се проширити ка осталим предјелима до уторка ујутру. Снијег ће падати само на вишим планинама.

Вјетар, слаб до умјерен, промјенљивог смјера. Јутарња температура од нула до пет, на југу до девет, а највиша дневна од пет до 11, на југу до 15 степени Целзијусових, саопштио је Федерални хидрометеоролошки завод.

У Републици Српској и ФБиХ данас киша пада на југу, западу и понегдје на сјеверу, а у осталим предјелима је углавном суво.

Очекује се да данас у Херцеговини и на западу Крајине падне од 20 до 40 литара кише по метру квадратном, а снијег на вишим планинама. Вјетар слаб до умјерен, а највиша дневна температура од седам до 15 степени.

У уторак, 24. фебруара, очекује се киша на југу и западу, а у осталим предјелима суво вријеме, понегдје уз сунчане периоде.

У сриједу, 25. фебруара биће облачно и мало свјежије вријеме са кишом, а на планинама са снијегом, а у четвртак, 26. фебруара облачно и још хладније него претходног дана са слабом кишом, на планинама са снијегом.

Коментари / 0

Оставите коментар