Sutra oblačno sa slabom kišom

U Republici Srpskoj i Federaciji BiH sutra će biti oblačno sa slabom kišom.

Bosna i Hercegovina 22.02.2015 | 14:50
Sutra oblačno sa slabom kišom

Sredinom dana kiša će prestati i uz djelimično razvedravanje biće i sunčanih perioda, a jedino na krajnjem jugu i jugoistoku ostaje oblačno sa slabom kišom i tokom dana, saopštio je Hidrometeorološki zavod Republike Srpske.

Uveče će nove padavine zahvatiti zapad i jug i postepeno će se proširiti ka ostalim predjelima do utorka ujutru. Snijeg će padati samo na višim planinama.

Vjetar, slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od nula do pet, na jugu do devet, a najviša dnevna od pet do 11, na jugu do 15 stepeni Celzijusovih, saopštio je Federalni hidrometeorološki zavod.

U Republici Srpskoj i FBiH danas kiša pada na jugu, zapadu i ponegdje na sjeveru, a u ostalim predjelima je uglavnom suvo.

Očekuje se da danas u Hercegovini i na zapadu Krajine padne od 20 do 40 litara kiše po metru kvadratnom, a snijeg na višim planinama. Vjetar slab do umjeren, a najviša dnevna temperatura od sedam do 15 stepeni.

U utorak, 24. februara, očekuje se kiša na jugu i zapadu, a u ostalim predjelima suvo vrijeme, ponegdje uz sunčane periode.

U srijedu, 25. februara biće oblačno i malo svježije vrijeme sa kišom, a na planinama sa snijegom, a u četvrtak, 26. februara oblačno i još hladnije nego prethodnog dana sa slabom kišom, na planinama sa snijegom.

Komentari / 0

Ostavite komentar