Радоњић: Нормално да смо фаворити, него шта!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је "сасвим припродно" што је његова екипа фаворит на завршном турниру Купа Радивоја Кораћа у Нишу.

Кошарка 19.02.2015 | 22:20
Радоњић: Нормално да смо фаворити, него шта!

"Игре које смо пружили до сада су нас ставиле у улогу фаворита, што је сасвим природно, и нормално да постоји задовољство што смо тако изгледали од почетка сезоне. Надам се да ћемо тако и наставити", рекао је Радоњић.

Звезда ће у петак од 21.00 час играти у Нишу против Константина у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа.

"Идемо тамо да урадимо добар посао и што здравији и спремнији да дочекамо ривала у полуфиналу. Очекујемо да оправдамо улогу фаворита и победимо Константин", казао је Радоњић.

Радоњић је рекао да верује да ће његова екипа играти у финалу националног Купа.

"Све екипе имају амбиције у Купу. У 40 минута све може да се догоди. Верујем да ћемо ипак и после полуфинала наставити такмичење", казао је Радоњић.

Он је навео да његова екипа и даље има великих проблема, с обзиром на то да се после Немање Дангубића и Стефана Јовића лакше повредио и Бранко Лазић.

Тренер Звезде је истакао да током завршног турнира у Нишу очекује "празник кошарке".

"Највише бих волео да та четири дана буду празник кошарке и да се сви на тај начин опходимо. Да се ужива у кошарци, да се на терену види ко је бољи, да се честита освајачу. Волео бих да све протекне на највишем нивоу", рекао је Радоњић.

Осим Звезде и Константина, у петак се састају Мега Лекс – ФМП (17).

Коментари / 0

Оставите коментар