Radonjić: Normalno da smo favoriti, nego šta!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je "sasvim priprodno" što je njegova ekipa favorit na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća u Nišu.

Košarka 19.02.2015 | 22:20
Radonjić: Normalno da smo favoriti, nego šta!

"Igre koje smo pružili do sada su nas stavile u ulogu favorita, što je sasvim prirodno, i normalno da postoji zadovoljstvo što smo tako izgledali od početka sezone. Nadam se da ćemo tako i nastaviti", rekao je Radonjić.

Zvezda će u petak od 21.00 čas igrati u Nišu protiv Konstantina u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća.

"Idemo tamo da uradimo dobar posao i što zdraviji i spremniji da dočekamo rivala u polufinalu. Očekujemo da opravdamo ulogu favorita i pobedimo Konstantin", kazao je Radonjić.

Radonjić je rekao da veruje da će njegova ekipa igrati u finalu nacionalnog Kupa.

"Sve ekipe imaju ambicije u Kupu. U 40 minuta sve može da se dogodi. Verujem da ćemo ipak i posle polufinala nastaviti takmičenje", kazao je Radonjić.

On je naveo da njegova ekipa i dalje ima velikih problema, s obzirom na to da se posle Nemanje Dangubića i Stefana Jovića lakše povredio i Branko Lazić.

Trener Zvezde je istakao da tokom završnog turnira u Nišu očekuje "praznik košarke".

"Najviše bih voleo da ta četiri dana budu praznik košarke i da se svi na taj način ophodimo. Da se uživa u košarci, da se na terenu vidi ko je bolji, da se čestita osvajaču. Voleo bih da sve protekne na najvišem nivou", rekao je Radonjić.

Osim Zvezde i Konstantina, u petak se sastaju Mega Leks – FMP (17).

Komentari / 0

Ostavite komentar