Милка Цанић: Тужићемо Ану Николић!

Интернет је обишла фотографија на којој је главно решење едукативног квиза Слагалица који се емитује на РТС-у ни мање ни више него певачица Ана Николић!

Забава 19.02.2015 | 09:57
Милка Цанић: Тужићемо Ану Николић!

Фотком на којој се чак виде и такмичари у углу певачица се похвалила на својој Фацебоок страници. “Молим лепо”, кратко је написала Ана у опису фотке, а решења колона били су појмови “коњак”, “Ђаво”, “јануар” и “Атина” што је водило до резултата – Ана Николић!

Ипак, на крају се испоставило да је у питању фотомонтажа у којој је певачица искористила форму игре, као и такмичаре. Супервизор квиза, Милка Цанић није могла да верује шта се десило.

У први мах, када је упитана за ту асоцијацију, новинарима Блица је веома љубазно рекла да она и не зна ко је Ана Николић, али када је видела о чему се ради била је шокирана.

“Таква асоцијација не постоји у систему нашег квиза. Нарочито не са песмама дотичне певачице. Размишљамо да покренемо тужбу због свега што је урадила. То је класична фото-монтажа, само је боју позадине променила и сама направила асоцијацију са својим именом. Немојте се пецати на јефтине трикове који за резултат треба да имају медијску пажњу” рекла је Милка за Блиц.

Извор: Трачара

Коментари / 0

Оставите коментар