Milka Canić: Tužićemo Anu Nikolić!

Internet je obišla fotografija na kojoj je glavno rešenje edukativnog kviza Slagalica koji se emituje na RTS-u ni manje ni više nego pevačica Ana Nikolić!

Zabava 19.02.2015 | 09:57
Milka Canić: Tužićemo Anu Nikolić!

Fotkom na kojoj se čak vide i takmičari u uglu pevačica se pohvalila na svojoj Facebook stranici. “Molim lepo”, kratko je napisala Ana u opisu fotke, a rešenja kolona bili su pojmovi “konjak”, “Đavo”, “januar” i “Atina” što je vodilo do rezultata – Ana Nikolić!

Ipak, na kraju se ispostavilo da je u pitanju fotomontaža u kojoj je pevačica iskoristila formu igre, kao i takmičare. Supervizor kviza, Milka Canić nije mogla da veruje šta se desilo.

U prvi mah, kada je upitana za tu asocijaciju, novinarima Blica je veoma ljubazno rekla da ona i ne zna ko je Ana Nikolić, ali kada je videla o čemu se radi bila je šokirana.

“Takva asocijacija ne postoji u sistemu našeg kviza. Naročito ne sa pesmama dotične pevačice. Razmišljamo da pokrenemo tužbu zbog svega što je uradila. To je klasična foto-montaža, samo je boju pozadine promenila i sama napravila asocijaciju sa svojim imenom. Nemojte se pecati na jeftine trikove koji za rezultat treba da imaju medijsku pažnju” rekla je Milka za Blic.

Izvor: Tračara

Komentari / 0

Ostavite komentar