Аца Амадеус измислио холивудски сценарио!

Члан Амадеус бенда, Александар Станимировић познатији као Аца Амадеус је пре недељу дана аутомобилом улетео у зграду Рингиер Аxел Спрингер, синоћ је у току гостовања на националној телевизији испричао прави холивудски сценарио.

Забава 19.02.2015 | 09:51
Аца Амадеус измислио холивудски сценарио!

У емисији Ами Г Схоw код водитеља Огњена Амиџића, члан популарног бенда изговорио је тону гнусних лажи, почевши од тога да се улаз у Рингиер Аxел Спрингер налази на самој улици, те да не постоји тротоар за паркирање аута, па је управо због тога морао да се “паркира” на вратима компаније, преноси Пулс.

Иако тврди да је био много културан и фин, Александар се понашао као човек којег је цивилизација прескочила одавно. Хистерисао је на присутне новинаре, на силу покушао да уђе у зграду без обзира на то што је обезбеђење реаговало.

Подсећамо, Станимировић је покушао да уђе у компанију јер је портал Блиц.рс пренео његов статус са друштвене мреже Фацебоок да је преварио жену и да се много каје.

У поменутој емисији је открио да је наводно све то био план који је осмислио са супругом, те да су заједно написали статус. Након тога су уследиле оптужбе новинарима за изнуду новца, а све је поткрепио причом да су га звали и малтретирали са скривеног броја, за који се касније испоставило да више не постоји, а онда је открио да су позиви ипак долазили са телефонске говорнице, и уз све то да су причали на хрватском језику, преноси Пулсонлине.

Подсећања ради, Александар Станимировић послао је извињење компанији Рингиер Аxел Спрингер истог дана након инцидента који је и снимљен, јер је Аца са собом повео и сниматеља.

Извор: Трачара

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

xxx

19.02.2015 10:05

Који је ово папак.

ОДГОВОРИТЕ