Чудесни Ибра! Свака ти част, мајсторе!

Фудбалер Пари Сен Жермена кикснули су други пут заредом у француском првенству, Златан Ибрахимовић уписао се у стрелце у ремију 2:2, али се неће памтити ни испуштени бодови, ни нови гол сјајног нападача, већ оно што је учинио након што је затресао мрежу.

Фудбал 16.02.2015 | 15:40
Чудесни Ибра! Свака ти част, мајсторе!

Од Ибре све можете да очекујете, мало чиме може више да изненади, било на терену или ван њега, али је овај пут одлучио да своју популарност искористи на прави начин - како би на "Парку принчева" скренуо пажњу на велики проблем у свету.

Шведски фудбалер је скинуо дрес како би показао нове тетоваже, не да би се похвалио њима, уједно добио је и жути картон због чега ће пропустити меч са Монаком, али је урадио је нешто далеко вредније.

"Имао сам 15 привремених тетоважа, а то су имена људи који у свету пате од глади. Тих тетоважа више нема, али су ти људи и даље ту. Надам се да можете да их видите кроз мене", рекао је Ибрахимовић.

Фантастични нападач је додао да је пристао да учествује у програму Уједињених Нација којим се скреће пажња на проблем глади у свету.

"Људи ме препознају где год да одем. Зову ме, скандирају ми. Али, постоје имена која нико не скандира. Кад бих могао, написао бих свако појединачно име на свим телу, али у свету данас 805 милиона људи гладује. Тако да кад год чујете моје име, помислићете и на та имена. Кад год видите мене, видећете њих", поручио је Златан.

Тако је Ибра показао и своју другу, светлију страну, док његов ПСЖ штуца у борби за титулу и дели друго место са Марсејом са по 49 бодова, док је први Лион са једним више и утакмицом мање.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Друг из БГ

16.02.2015 14:45

Легенда.

ОДГОВОРИТЕ