Главаш плаћа ширење мржње на ФБ

Бранимир Главаш, који је недавно пуштен из затвора, платио је рекламу на Фејсбуку како би поново ширио мржњу.

Регион 11.02.2015 | 11:55
Главаш плаћа ширење мржње на ФБ

Главаш је преко службене Фејсбук странице, коју води његов син Филип, покренуо хајку против Милорада Пуповца.

"Погледајте ову њушку и увијек имајте на уму како је његова мржња према хрватском роду и држави Хрватској, јединица мјере зла и злочиначке политике према властитој домовини...", пише у Главашевој објави уз коју стоји и фотографија Подсјећамо.

Ова се порука појавила на Фејсбуку и онима који нису "лајкали" Главашеву Фејсбук страницу.

Ознака "спонсоред", односно "спонзорирано", показује да су модератори Главашеве странице, како би их видело што више корисника Фејсбука, одлучили да своју хајку против Пуповца претворе у плаћени оглас.

Ванрасправно веће загребачког Жупанијског суда одбило је захтев Тужилаштва да се Бранимиру Главашу поново одреди истражни затвор.

Претходно је Уставни суд Хрватске укинуо правоснажну пресуду за ратне злочине по којој је Главаш служио казну у БиХ, па је он пуштен из затвора и вратио се у Хрватску.

Извор: Индеx.хр

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

сссс

11.02.2015 11:10

ЧИСТИ УСТАШЛУК СРАМОТА ЗА ЦИВИЛИЗОВАН СВЕТ.ХАЈДЕ ЕВРОПО ДА ВАС ВИДИМО КАКО ЧУВАТЕ МИР.ХОЧЕТЕ ЛИ ЈЕДНОМ СТАТИ ОВОЈ БОЛЕСНОЈ НАЦИЈИ НА РЕП ИЛИ СУ ОНИ ЈАЧИ ОД ВАС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЖИКА П

11.02.2015 11:11

ПА ТИ СИ МИЛОРАДЕ ЈЕДНА ПИЗ...ИНА. ДА НЕМАШ ИНТЕРЕСА И ДА НИСИ ЊИХОВ ДАВНО БИ ТЕ СМАКНУЛИ. ПРИМАШ ДОБРУ ПЛАТУ И БОЛИ ТЕ БРИГА ЗА ГЛАВАШМ. САМО ЗАЈЕБАВАШ ОСТАЛЕ СРБЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

11.02.2015 11:19

Ста је необично у томе да Хрвати мрзе Србе? Да ли требамо да се убијеђујемо да није тако. Ви само изволите, ја бих ипак остао при здравом разуму. Та Хрватска сорта је сорта покатоличењака који су индоктринисани од стране Ватикана у сврху уништавања православља. То је сврха њиховог постојања, друге немају.

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

11.02.2015 13:36

Наставља се НДХ идеологија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

зенга

11.02.2015 21:18

Биће рата