Glavaš plaća širenje mržnje na FB

Branimir Glavaš, koji je nedavno pušten iz zatvora, platio je reklamu na Fejsbuku kako bi ponovo širio mržnju.

Region 11.02.2015 | 11:55
Glavaš plaća širenje mržnje na FB

Glavaš je preko službene Fejsbuk stranice, koju vodi njegov sin Filip, pokrenuo hajku protiv Milorada Pupovca.

"Pogledajte ovu njušku i uvijek imajte na umu kako je njegova mržnja prema hrvatskom rodu i državi Hrvatskoj, jedinica mjere zla i zločinačke politike prema vlastitoj domovini...", piše u Glavaševoj objavi uz koju stoji i fotografija Podsjećamo.

Ova se poruka pojavila na Fejsbuku i onima koji nisu "lajkali" Glavaševu Fejsbuk stranicu.

Oznaka "sponsored", odnosno "sponzorirano", pokazuje da su moderatori Glavaševe stranice, kako bi ih videlo što više korisnika Fejsbuka, odlučili da svoju hajku protiv Pupovca pretvore u plaćeni oglas.

Vanraspravno veće zagrebačkog Županijskog suda odbilo je zahtev Tužilaštva da se Branimiru Glavašu ponovo odredi istražni zatvor.

Prethodno je Ustavni sud Hrvatske ukinuo pravosnažnu presudu za ratne zločine po kojoj je Glavaš služio kaznu u BiH, pa je on pušten iz zatvora i vratio se u Hrvatsku.

Izvor: Index.hr

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

ssss

11.02.2015 11:10

ČISTI USTAŠLUK SRAMOTA ZA CIVILIZOVAN SVET.HAJDE EVROPO DA VAS VIDIMO KAKO ČUVATE MIR.HOČETE LI JEDNOM STATI OVOJ BOLESNOJ NACIJI NA REP ILI SU ONI JAČI OD VAS.

ODGOVORITE
Name

ЖИКА П

11.02.2015 11:11

PA TI SI MILORADE JEDNA PIZ...INA. DA NEMAŠ INTERESA I DA NISI NJIHOV DAVNO BI TE SMAKNULI. PRIMAŠ DOBRU PLATU I BOLI TE BRIGA ZA GLAVAŠM. SAMO ZAJEBAVAŠ OSTALE SRBE.

ODGOVORITE
Name

Bole

11.02.2015 11:19

Sta je neobično u tome da Hrvati mrze Srbe? Da li trebamo da se ubijeđujemo da nije tako. Vi samo izvolite, ja bih ipak ostao pri zdravom razumu. Ta Hrvatska sorta je sorta pokatoličenjaka koji su indoktrinisani od strane Vatikana u svrhu uništavanja pravoslavlja. To je svrha njihovog postojanja, druge nemaju.

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

11.02.2015 13:36

Nastavlja se NDH ideologija.

ODGOVORITE
Name

zenga

11.02.2015 21:18

Biće rata