Због чега је Мајк Тајсон пропао?

Некадашњи менаџер и пријатељ Мајк Тајсона, Рори Холовеј каже како је 'Челични Мајк" могао да буде највећи у историји.

Забава 10.02.2015 | 09:26
Због чега је Мајк Тајсон пропао?

Животни пад Мајка Тајсона догодио се највише због његове слабости према женама. Барем тако тврди Холовеј, један од његових бивших менаџера и добрих пријатеља који је ћутао десет година, из поштовања према Тајсону.

Сада је све открио у књизи "Таминг тхе Беаст: Тхе Унтолд Сторy оф Мике Тyсон" у којој открива непознате детаље из каријере једног од најпознатијих боксера свих времена.

Иначе, Тајсон је осуђивани силоватељ, али ни то није обуздало његову сексуалну зависност. Холовеј је испричао као су морали да унајме телохранитеље, али не да би га чували од напада већ од њега самог. Они су 24 сата пазили да се не искраде у потрази за женским друштвом.

- Знао сам да нико у рингу не може да га заустави. Могао је да падне једино због слабости према женама. Свака одлука коју је донео имала је везе са сексом и женама. Нико није могао да га промени - тврди Холовеј.

Тајсон је одушевио свет након што је 1986. године постао најмлађи светски првак у историји, а само шест година касније осуђен је због силовања 18-годишње Дезире Вашингтон у хотелској соби у Индијанаполису.

- То је било неизбежно. Чудим се што га и друге девојке нису тужиле због силовања - пише у књизи.

Шокантно је и оно што се догодило током боравка у затвору.

- Дошао бих му у посету, а чувари су ми рекли да не могу да стигнем до њега јер девојке стоје у реду како би га посетиле. У затвору је добијао више жена него кад је био на слободи - каже Холовеј.

Чим је почео да стиже новац, дошле су и девојке, прича Холовеј.

Прво оне локалне из Бруклина, а онда модели и глумице. Волеле су његов брзо зарађен новац и репутацију "злочестог дечка".

- Док сам га једне вечери пазио, погледао сам шта се дешава и остао у неверици. Девојка с којом је био била је Наоми Кембел. Рекао ми је како мора у тоалет, а онда је Наоми ушла за њим. Ја сам стајао испред и како бих обавештавао људе да је заузето - каже Холовеј.

То је само део пикантерије из књиге о Тајсону.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Меле

10.02.2015 18:43

ста цес "обрезани"

ОДГОВОРИТЕ