Zbog čega je Majk Tajson propao?

Nekadašnji menadžer i prijatelj Majk Tajsona, Rori Holovej kaže kako je 'Čelični Majk" mogao da bude najveći u istoriji.

Zabava 10.02.2015 | 09:26
Zbog čega je Majk Tajson propao?

Životni pad Majka Tajsona dogodio se najviše zbog njegove slabosti prema ženama. Barem tako tvrdi Holovej, jedan od njegovih bivših menadžera i dobrih prijatelja koji je ćutao deset godina, iz poštovanja prema Tajsonu.

Sada je sve otkrio u knjizi "Taming the Beast: The Untold Story of Mike Tyson" u kojoj otkriva nepoznate detalje iz karijere jednog od najpoznatijih boksera svih vremena.

Inače, Tajson je osuđivani silovatelj, ali ni to nije obuzdalo njegovu seksualnu zavisnost. Holovej je ispričao kao su morali da unajme telohranitelje, ali ne da bi ga čuvali od napada već od njega samog. Oni su 24 sata pazili da se ne iskrade u potrazi za ženskim društvom.

- Znao sam da niko u ringu ne može da ga zaustavi. Mogao je da padne jedino zbog slabosti prema ženama. Svaka odluka koju je doneo imala je veze sa seksom i ženama. Niko nije mogao da ga promeni - tvrdi Holovej.

Tajson je oduševio svet nakon što je 1986. godine postao najmlađi svetski prvak u istoriji, a samo šest godina kasnije osuđen je zbog silovanja 18-godišnje Dezire Vašington u hotelskoj sobi u Indijanapolisu.

- To je bilo neizbežno. Čudim se što ga i druge devojke nisu tužile zbog silovanja - piše u knjizi.

Šokantno je i ono što se dogodilo tokom boravka u zatvoru.

- Došao bih mu u posetu, a čuvari su mi rekli da ne mogu da stignem do njega jer devojke stoje u redu kako bi ga posetile. U zatvoru je dobijao više žena nego kad je bio na slobodi - kaže Holovej.

Čim je počeo da stiže novac, došle su i devojke, priča Holovej.

Prvo one lokalne iz Bruklina, a onda modeli i glumice. Volele su njegov brzo zarađen novac i reputaciju "zločestog dečka".

- Dok sam ga jedne večeri pazio, pogledao sam šta se dešava i ostao u neverici. Devojka s kojom je bio bila je Naomi Kembel. Rekao mi je kako mora u toalet, a onda je Naomi ušla za njim. Ja sam stajao ispred i kako bih obaveštavao ljude da je zauzeto - kaže Holovej.

To je samo deo pikanterije iz knjige o Tajsonu.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Mele

10.02.2015 18:43

sta ces "obrezani"

ODGOVORITE