Тина Ивановић у тешком психичком стању

Тина Ивановић у уторак је оперисала тумор на дојци, и то јој је друга интервенција досад, а како кажу њени блиски пријатељи, не престаје да плаче. Како "Ало!" сазнаје, певачица се лечи на приватној клиници, а за 10 дана би требало да јој стигну резлутати и тада ће сазнати да ли је у питању малигни или бенигни тумор, и веома се плаши какав ће исход бити.

Забава 05.02.2015 | 09:01
Тина Ивановић у тешком психичком стању

- Тина је пре више од месец дана имала једну операцију, а у уторак се подвргла још једном хируршком захвату. Сада је добро, али ће тек за 10 дана сазнати резултате и тек тада ће знати на чему је. Са њом је све време Звездан, као и њен син Данијел, и то јој много значи јер се труде сваког дана да је орасположе, што је веома тешко.

Тина не жели да износи детаље о својој болести у јавност, јер сматра да је то њена интима. Кад су лепе ствари у питању, врло радо их подели са својом публиком, али сада жели да ово остане у кругу породице, бар док не добију анализе. Искрено, Тина је прави лав, али не може да задржи сузе, па по цео дан плаче - рекао је за "Ало!" извор близак фолкерки.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Саша Д.

05.02.2015 10:57

Не слушам музику Тине Ивановић али јој желим све најбоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мики

06.02.2015 18:36

Тина држим ти фиге. Биће добро ,дао Бог.

ОДГОВОРИТЕ