Tina Ivanović u teškom psihičkom stanju

Tina Ivanović u utorak je operisala tumor na dojci, i to joj je druga intervencija dosad, a kako kažu njeni bliski prijatelji, ne prestaje da plače. Kako "Alo!" saznaje, pevačica se leči na privatnoj klinici, a za 10 dana bi trebalo da joj stignu rezlutati i tada će saznati da li je u pitanju maligni ili benigni tumor, i veoma se plaši kakav će ishod biti.

Zabava 05.02.2015 | 09:01
Tina Ivanović u teškom psihičkom stanju

- Tina je pre više od mesec dana imala jednu operaciju, a u utorak se podvrgla još jednom hirurškom zahvatu. Sada je dobro, ali će tek za 10 dana saznati rezultate i tek tada će znati na čemu je. Sa njom je sve vreme Zvezdan, kao i njen sin Danijel, i to joj mnogo znači jer se trude svakog dana da je oraspolože, što je veoma teško.

Tina ne želi da iznosi detalje o svojoj bolesti u javnost, jer smatra da je to njena intima. Kad su lepe stvari u pitanju, vrlo rado ih podeli sa svojom publikom, ali sada želi da ovo ostane u krugu porodice, bar dok ne dobiju analize. Iskreno, Tina je pravi lav, ali ne može da zadrži suze, pa po ceo dan plače - rekao je za "Alo!" izvor blizak folkerki.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Saša D.

05.02.2015 10:57

Ne slušam muziku Tine Ivanović ali joj želim sve najbolje.

ODGOVORITE
Name

Miki

06.02.2015 18:36

Tina držim ti fige. Biće dobro ,dao Bog.

ODGOVORITE