Оженио се Џони Деп

Холивудски глумац Џони Деп и његова вереница, глумица Амбер Херд венчали су се у уторак у Лос Анђелесу, пренели су амерички таблоиди Пилп и Ју Ес Викли. Венчање је одржано у Деповој кући у Вест Холивуду.

Забава 05.02.2015 | 08:58
Оженио се Џони Деп

Медији су раније најавили да су на вечање позвана Депова деца из његове везе с француском глумицом и певачицом Ванесом Паради - Лили-Роуз (15) и Џек (12).

Џони Деп (51) и Амбер Херд (28) верени су годину дана. Деп је у јуну 2012. објавио да се разилази од Ванесе Паради са којом је био 14 година у невенчаном браку.

Медији су тада већ спекулисали да постоји љубавна веза између Депа и Амбер Херд с којом се упознао на снимању филма "Дневници рума" из 2011. године.

Деп, који је номинован за три Оскара, познат је по улогама необичних и ексцентричних ликова какви су јунак филма "Свини Тод: Паклени берберин из улице Флит", Џек Спароу у серијалу "Пирати са Кариба" и Вили Вонка у филму "Чарли и фабрика чоколаде" или пак лик Раула Дјука у филму "Параноја у Лас Вегасу".

Амбер Херд која је глумила у филму "Зомбиленд", 2010. је у говору на свечаности једне америчке организације хомосексуалаца и лезбејки (ГЛААД) објавила да је бисексуална:

"Волим кога волим, а најважније ми је каква је то личност".

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар