Бивша жена Матеје Кежмана издаје стан да прехрани дјецу

Емилија Кежман (36) још није са фудбалером поделила сву имовину од десетак милиона евра коју су стекли током брака, па и даље живи као подстанар.

Забава 04.02.2015 | 10:28
Бивша жена Матеје Кежмана издаје стан да прехрани дјецу

Како “Блиц” сазнаје, Емилија је засад власница само једног стана, који изнајмљује, а затим од половине тог новца рентира други стан у коме живи са децом.

- Ема је власница стана у којем је некад живела са Матејом и децом, а који се налази у луксузном београдском насељу Оаза. Она га издаје и од тог новца плаћа најам мањег стана надомак Храма Светог Саве, у којем живи са њихово троје деце - испричао је за “Блиц” извор близак дојучерашњем пару.

Он додаје да је и стан у који су се Ема и деца преселили комфоран.
- Новцем који јој остане плаћа рачуне и друге потребе. Децу је исписала из приватних школа, а дадиљама је дала отказ - испричао нам је извор.

Емилија је потврдила наша сазнања. - Тачно је да сам децу уписала у државну школу јер нисам знала хоћу ли се поново селити. Што се стана тиче, не могу да откривам детаље. Могу вам само рећи да је тачно да живимо у изнајмљеном стану, али више од тога не бих да откривам - рекла је Емилија за “Блиц”.

Она је недавно за наш лист потврдила да је преболела развод и да већ има новог дечка који није познат јавности и не жели да се јавно експонира.

- Свеже сам разведена, тј. слободна сам жена и имам право да имам неког поред себе. Тачно је да сам емотивно испуњена и врло сам срећна. Што не бих могла да имам дечка када и Матеја има девојку?! Тренутно ми је лепо у љубавном животу, а не бих желела да откривам његово име јер он не жели да се пише о њему - рекла је Емилија.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Тамо Далеко Бреее

05.02.2015 16:18

То је балкански ВИП. Није ни цудо сто нам је лосе ко је све узор народу... нека се јави мени сиротица да јој несто пребацим или ајмо народе направити акцију да не јауце јавно... има људи са вецим проблемима и сиротињом па не кукају нигде...

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

05.02.2015 19:15

Битно је да си ти емотивно испуњена.

ОДГОВОРИТЕ