Bivša žena Mateje Kežmana izdaje stan da prehrani djecu

Emilija Kežman (36) još nije sa fudbalerom podelila svu imovinu od desetak miliona evra koju su stekli tokom braka, pa i dalje živi kao podstanar.

Zabava 04.02.2015 | 10:28
Bivša žena Mateje Kežmana izdaje stan da prehrani djecu

Kako “Blic” saznaje, Emilija je zasad vlasnica samo jednog stana, koji iznajmljuje, a zatim od polovine tog novca rentira drugi stan u kome živi sa decom.

- Ema je vlasnica stana u kojem je nekad živela sa Matejom i decom, a koji se nalazi u luksuznom beogradskom naselju Oaza. Ona ga izdaje i od tog novca plaća najam manjeg stana nadomak Hrama Svetog Save, u kojem živi sa njihovo troje dece - ispričao je za “Blic” izvor blizak dojučerašnjem paru.

On dodaje da je i stan u koji su se Ema i deca preselili komforan.
- Novcem koji joj ostane plaća račune i druge potrebe. Decu je ispisala iz privatnih škola, a dadiljama je dala otkaz - ispričao nam je izvor.

Emilija je potvrdila naša saznanja. - Tačno je da sam decu upisala u državnu školu jer nisam znala hoću li se ponovo seliti. Što se stana tiče, ne mogu da otkrivam detalje. Mogu vam samo reći da je tačno da živimo u iznajmljenom stanu, ali više od toga ne bih da otkrivam - rekla je Emilija za “Blic”.

Ona je nedavno za naš list potvrdila da je prebolela razvod i da već ima novog dečka koji nije poznat javnosti i ne želi da se javno eksponira.

- Sveže sam razvedena, tj. slobodna sam žena i imam pravo da imam nekog pored sebe. Tačno je da sam emotivno ispunjena i vrlo sam srećna. Što ne bih mogla da imam dečka kada i Mateja ima devojku?! Trenutno mi je lepo u ljubavnom životu, a ne bih želela da otkrivam njegovo ime jer on ne želi da se piše o njemu - rekla je Emilija.

Izvor: Blic

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Tamo Daleko Breee

05.02.2015 16:18

To je balkanski VIP. Nije ni cudo sto nam je lose ko je sve uzor narodu... neka se javi meni sirotica da joj nesto prebacim ili ajmo narode napraviti akciju da ne jauce javno... ima ljudi sa vecim problemima i sirotinjom pa ne kukaju nigde...

ODGOVORITE
Name

007

05.02.2015 19:15

Bitno je da si ti emotivno ispunjena.

ODGOVORITE