Ово су најпорочније звијезде наше естраде

Кажу: "Уз музику и новац, иду и кокаин, коцка, алкохол... " Иако није увек правило да су најбогатији уједно и најпорочнији, ми вам представљамо оне који се својих порока не стиде. Или су о њима бар јавно говорили.

Забава 03.02.2015 | 09:52
Ово су најпорочније звијезде наше естраде

Александар Вуксановић, алијас Аца Лукас, јавно је признао да је имао проблема са дрогом те да је водио тешку борбу са самим собом. Како каже, битку је добио а данас апелује на младе да никада не посежу за овим супстанцама.
Дадо Глишић је још један певач који је славу, новац и моћ, тешко поднео. Није знао како да се носи са свим што га је задесило, па је спас пронашао у кокаину, хероину... Како каже, данас је други човек захваљујући снази, вољи али и породици.

Лепа Лукић је, осим за добру песму, синоним и за коцку. Како каже, воли да попије и по коју чашицу, али коцка јој је издувни вентил и бег од сурове реалности. Иако у позним годинама, Лепу и данас можете видети у неком казину у српској престоници.
Никада о томе није желела да прича, а само помињање речи „коцка" код Лепе изазива бес и љутњу. Тако је, када је новинарка поставила питање о овом „хобију", напрасно прекинула интервју за емисију „Балканском улицом".


Ера Ојданић каже да је његов једини порок секс. Иако је власник кафане, алкохол слабо конзумира. Цигарете не пуши, али се зато за сваком лепом и надасве младом женом, и данас окрене. Каже, жене су његов највећи порок.

.
Милић Вукашиновић је још један сексоман са наше естрадне сцене који се својим подвизима из спаваће собе хвали и путем друштвених мрежа. Небитно да ли је у кревету са својом супругом Сузаном или је на фотографијама сам, неретко своје обнажено тело демонстрира пратиоцима на Фејсбуку.

Бора Ђорђевић, можемо сврстати у ватрене кладионичаре, који сваки дан по неколкио сати проводи у својој коцкарници која се налази на Вождовцу. Поред тога он је увек истицао да никада не ставља велике своте новца, већ то ради из забаве. Али ни алкохол га није заобишао.

"Краљица туге" у својој аутобиографској књизи „Кад замиришу јорговани" Весна Змијанац је описала како је на почетку своје каријере пробала кокаин у Америци, али да је је њен највећи порок, заправо, увек био алкохол.

- Знала сам да одем на гробље на Букуљи, да седнем на гроб неке бабе и да попијем и по девет чокањчића ракије. А онда ме ухвати сан... - изјавила је једном приликом ова певачица, која је тада размишља и да отвори санаторијум за лечење познатих личности алкохоличара и наркомана.


Хероинска зависност је збрисала и једну од наших најбољих рок група „Екатарину велику".

И певачица Снежана Мишковић Викторија се својевремено доводила у везу управо са овим наркотицима, а једино што је сама на ту тему своје времено рекла било је да је у „једном периоду свог живота, због несанице, користила седативе у великим количинама". Остаће запамћен скандал на једном Месаму, када је пала на бини за време наступа, што је она оправдала саплитањем о гајтан електричне гитаре.

Даница Максимовић признала је да јој је борба са алкохолом била један од најтежих тренутака у животу.
- Када сам схватила да после неколико година бављења овим послом, кад год имам проблем, посегнем за чашом, решила сам да се тога брзо ослободим. Да није било тако, сигурно бих потонула - признала је својевремено лепа глумица.


Текстописац највећег броја хитова Марина Туцаковић, никада није крила да воли да попије по коју чашицу, увек је истицала да су сокови и вода уопшрте не занимају. Воли да дан започне са писањем текстова и то обично у раним јутарњим часовима уз џин-тоник. Како зна да каже ипак је то њено пиће.

Власних великог броја хитова, Владо Георгијева до сада папараци су га доста пута хватали са чашом и никада није крио да воли да попије. Омиљено пиће му је пиво, али певач доста често зна да демантује приче које га повезују са алкохолом.

Извор: Блиц

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сви су само људи

03.02.2015 23:45

Мени лицно је најтрагицнији Ера. Прво сто не схвата да је без ицега нико не би с њим. Друго, сто нема стид јер му ово цита и син, а и унук - ако не на овом сајту сигурно на неком другом. Унук це о њиму мислити као о успаљенику који му је оставио богатство узето од алкохолицара и несретника који би се 'палили' на 'и онај горе гледа ко' музици паре неда'.

ОДГОВОРИТЕ