Ovo su najporočnije zvijezde naše estrade

Kažu: "Uz muziku i novac, idu i kokain, kocka, alkohol... " Iako nije uvek pravilo da su najbogatiji ujedno i najporočniji, mi vam predstavljamo one koji se svojih poroka ne stide. Ili su o njima bar javno govorili.

Zabava 03.02.2015 | 09:52
Ovo su najporočnije zvijezde naše estrade

Aleksandar Vuksanović, alijas Aca Lukas, javno je priznao da je imao problema sa drogom te da je vodio tešku borbu sa samim sobom. Kako kaže, bitku je dobio a danas apeluje na mlade da nikada ne posežu za ovim supstancama.
Dado Glišić je još jedan pevač koji je slavu, novac i moć, teško podneo. Nije znao kako da se nosi sa svim što ga je zadesilo, pa je spas pronašao u kokainu, heroinu... Kako kaže, danas je drugi čovek zahvaljujući snazi, volji ali i porodici.

Lepa Lukić je, osim za dobru pesmu, sinonim i za kocku. Kako kaže, voli da popije i po koju čašicu, ali kocka joj je izduvni ventil i beg od surove realnosti. Iako u poznim godinama, Lepu i danas možete videti u nekom kazinu u srpskoj prestonici.
Nikada o tome nije želela da priča, a samo pominjanje reči „kocka" kod Lepe izaziva bes i ljutnju. Tako je, kada je novinarka postavila pitanje o ovom „hobiju", naprasno prekinula intervju za emisiju „Balkanskom ulicom".


Era Ojdanić kaže da je njegov jedini porok seks. Iako je vlasnik kafane, alkohol slabo konzumira. Cigarete ne puši, ali se zato za svakom lepom i nadasve mladom ženom, i danas okrene. Kaže, žene su njegov najveći porok.

.
Milić Vukašinović je još jedan seksoman sa naše estradne scene koji se svojim podvizima iz spavaće sobe hvali i putem društvenih mreža. Nebitno da li je u krevetu sa svojom suprugom Suzanom ili je na fotografijama sam, neretko svoje obnaženo telo demonstrira pratiocima na Fejsbuku.

Bora Đorđević, možemo svrstati u vatrene kladioničare, koji svaki dan po nekolkio sati provodi u svojoj kockarnici koja se nalazi na Voždovcu. Pored toga on je uvek isticao da nikada ne stavlja velike svote novca, već to radi iz zabave. Ali ni alkohol ga nije zaobišao.

"Kraljica tuge" u svojoj autobiografskoj knjizi „Kad zamirišu jorgovani" Vesna Zmijanac je opisala kako je na početku svoje karijere probala kokain u Americi, ali da je je njen najveći porok, zapravo, uvek bio alkohol.

- Znala sam da odem na groblje na Bukulji, da sednem na grob neke babe i da popijem i po devet čokanjčića rakije. A onda me uhvati san... - izjavila je jednom prilikom ova pevačica, koja je tada razmišlja i da otvori sanatorijum za lečenje poznatih ličnosti alkoholičara i narkomana.


Heroinska zavisnost je zbrisala i jednu od naših najboljih rok grupa „Ekatarinu veliku".

I pevačica Snežana Mišković Viktorija se svojevremeno dovodila u vezu upravo sa ovim narkoticima, a jedino što je sama na tu temu svoje vremeno rekla bilo je da je u „jednom periodu svog života, zbog nesanice, koristila sedative u velikim količinama". Ostaće zapamćen skandal na jednom Mesamu, kada je pala na bini za vreme nastupa, što je ona opravdala saplitanjem o gajtan električne gitare.

Danica Maksimović priznala je da joj je borba sa alkoholom bila jedan od najtežih trenutaka u životu.
- Kada sam shvatila da posle nekoliko godina bavljenja ovim poslom, kad god imam problem, posegnem za čašom, rešila sam da se toga brzo oslobodim. Da nije bilo tako, sigurno bih potonula - priznala je svojevremeno lepa glumica.


Tekstopisac najvećeg broja hitova Marina Tucaković, nikada nije krila da voli da popije po koju čašicu, uvek je isticala da su sokovi i voda uopšrte ne zanimaju. Voli da dan započne sa pisanjem tekstova i to obično u ranim jutarnjim časovima uz džin-tonik. Kako zna da kaže ipak je to njeno piće.

Vlasnih velikog broja hitova, Vlado Georgijeva do sada paparaci su ga dosta puta hvatali sa čašom i nikada nije krio da voli da popije. Omiljeno piće mu je pivo, ali pevač dosta često zna da demantuje priče koje ga povezuju sa alkoholom.

Izvor: Blic

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Svi su samo ljudi

03.02.2015 23:45

Meni licno je najtragicniji Era. Prvo sto ne shvata da je bez icega niko ne bi s njim. Drugo, sto nema stid jer mu ovo cita i sin, a i unuk - ako ne na ovom sajtu sigurno na nekom drugom. Unuk ce o njimu misliti kao o uspaljeniku koji mu je ostavio bogatstvo uzeto od alkoholicara i nesretnika koji bi se 'palili' na 'i onaj gore gleda ko' muzici pare neda'.

ODGOVORITE