Калинићу кривична пријава због удеса!

Док се враћао са Копаоника, Милан Калинић џипом излетео из кривине и у супротној траци ударио у аутомобил, у којем су била четири страна путника.

Србија 02.02.2015 | 09:25
Калинићу кривична пријава због удеса!

Милан Калинић јуче у 11.40 сати изазвао је саобраћајну несрећу када се сударио са мађарским држављанима који су теже повређени. Он се враћао са Копаоника, а удес се догодио код села Дупци, на путу ка Јошаничкој бањи.

Како Курир сазнаје из извора блиских крушевачкој полицији, водитељ „Пинкових звезда“ је својим џипом „ландровер“, у коме су били и његова супруга и двоје деце, због неприлагођене брзине излетео из кривине и у супротној траци ударио у аутомобил са четири путника.

Муж и жена, који су седели на месту возача и сувозача, задобили су повреде унутрашњих органа, мушкарац је повредио главу, а жена се жалила на бол у стомаку. Њихова снаја лакше је повређена, а син се угрувао. Они су колима Хитне помоћи превезени у Општу болницу у Крушевцу, где су урађене детаљне анализе.

- Полиција је брзо стигла на место несреће. Урађен је увиђај, а Калинићу није пронађен алкохол у крви. Милан је упућен код тужиоца, где је дао изјаву, а по његову породицу дошао је један пријатељ - открива Куриров извор.

Против Калинића ће бити поднета кривична пријава у редовном поступку због сумње да је извршио кривично дело тешка дела против безбедности јавног саобраћаја. 

Иначе, ово није први пут да овај глумац крши саобраћајне прописе. Средином овог месеца, у Улици Теодора Драјзера полицијаци су га зауставили јер је претицао друго возило на пуној линији, да би се затим установило да је џипу истекла саобраћајна дозвола.

Милану, према медијским извештајима, написана је и прекршајна пријава. Водитељ је 2012. био “звезда” емисије “Папарацо лов” када је сниман како возећи градом крши низ саобраћајних прописа.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Тамо Далеко Бреее

02.02.2015 11:26

Док овај самозвани и препотентни водитељ,глумац или ста ја знам неког не убије дрзавни органи неце реаговати...А после це касно бити .. Сацувај Бозе дрзаве, система и насих ВИП људи...

ОДГОВОРИТЕ
Name

иванус

02.02.2015 12:06

Симпатичан је дечко, али кад седне за волан полуди. Одузети му дозволу трајно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукасин

02.02.2015 12:54

Калиниц се у неким емисијама цак хвалио да пролази кроз црвено. Његову надменост и препотенцију преноси и у саобрацај, где постаје опасан по околину па се потпуно слазем да му се одузме возацка дозвола, трајно!!!

ОДГОВОРИТЕ