Kaliniću krivična prijava zbog udesa!

Dok se vraćao sa Kopaonika, Milan Kalinić džipom izleteo iz krivine i u suprotnoj traci udario u automobil, u kojem su bila četiri strana putnika.

Srbija 02.02.2015 | 09:25
Kaliniću krivična prijava zbog udesa!

Milan Kalinić juče u 11.40 sati izazvao je saobraćajnu nesreću kada se sudario sa mađarskim državljanima koji su teže povređeni. On se vraćao sa Kopaonika, a udes se dogodio kod sela Dupci, na putu ka Jošaničkoj banji.

Kako Kurir saznaje iz izvora bliskih kruševačkoj policiji, voditelj „Pinkovih zvezda“ je svojim džipom „landrover“, u kome su bili i njegova supruga i dvoje dece, zbog neprilagođene brzine izleteo iz krivine i u suprotnoj traci udario u automobil sa četiri putnika.

Muž i žena, koji su sedeli na mestu vozača i suvozača, zadobili su povrede unutrašnjih organa, muškarac je povredio glavu, a žena se žalila na bol u stomaku. Njihova snaja lakše je povređena, a sin se ugruvao. Oni su kolima Hitne pomoći prevezeni u Opštu bolnicu u Kruševcu, gde su urađene detaljne analize.

- Policija je brzo stigla na mesto nesreće. Urađen je uviđaj, a Kaliniću nije pronađen alkohol u krvi. Milan je upućen kod tužioca, gde je dao izjavu, a po njegovu porodicu došao je jedan prijatelj - otkriva Kurirov izvor.

Protiv Kalinića će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. 

Inače, ovo nije prvi put da ovaj glumac krši saobraćajne propise. Sredinom ovog meseca, u Ulici Teodora Drajzera policijaci su ga zaustavili jer je preticao drugo vozilo na punoj liniji, da bi se zatim ustanovilo da je džipu istekla saobraćajna dozvola.

Milanu, prema medijskim izveštajima, napisana je i prekršajna prijava. Voditelj je 2012. bio “zvezda” emisije “Paparaco lov” kada je sniman kako vozeći gradom krši niz saobraćajnih propisa.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Tamo Daleko Breee

02.02.2015 11:26

Dok ovaj samozvani i prepotentni voditelj,glumac ili sta ja znam nekog ne ubije drzavni organi nece reagovati...A posle ce kasno biti .. Sacuvaj Boze drzave, sistema i nasih VIP ljudi...

ODGOVORITE
Name

ivanus

02.02.2015 12:06

Simpatičan je dečko, ali kad sedne za volan poludi. Oduzeti mu dozvolu trajno.

ODGOVORITE
Name

Vukasin

02.02.2015 12:54

Kalinic se u nekim emisijama cak hvalio da prolazi kroz crveno. Njegovu nadmenost i prepotenciju prenosi i u saobracaj, gde postaje opasan po okolinu pa se potpuno slazem da mu se oduzme vozacka dozvola, trajno!!!

ODGOVORITE