Раонић: Имам шанси против Новака!

Канадски тенисер Милош Раонић изјавио је после победе у 1/4 финалу над Фелисијаном Лопесом 3:2 да има шансу против било кога у следећој рунди.

Тенис 26.01.2015 | 15:41
Раонић: Имам шанси против Новака!

На новинарско питање да ли воли да игра са Новаком Ђоковићем, рекао је да жели да игра са најбољима.

"Играм за прилике да се састанем са најбољим играчима на великим турнирима. Само хоћу прилику за меч са њим, небитно на којој подлози и на ком терену. Имам шансу против било кога у наредној рунди", рекао је Раонић.

Осми тенисер света изјавио је да сматра да је унапредио игру у односу на претходне мечеве са светским бројем један.

"Мислим да се боље крећем него тада и осећам да могу да победим, само морам то да покажем на терену. Као и увек, концентрисаћу се на моју игру и побринути се да све буде како треба“, истакао је Раонић.

Меч са Фелисијаном Лопесом се одужио и ушао у пети сет, а Канађанин црногорског порекла сматра да није био на свом нивоу.

„Очигледно сам се боље осећао у мечу са Бекером, али мислим да сам оба меча одиграо на слично. Ипак мислим да то није мој ниво“, додао је Раонић.

Осми тенисер света је први Канађанин који ушао у три 1/4 финала Гренд Слемова после више од 100 година, али он томе не придаје велики значај.

„Урадио сам велику ствар, претпостављам да сам сада део историје. Ипак на крају се увек поредим пре свега са самим собом, а не са другима“, закључио је Раонић.

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

немања

26.01.2015 15:32

Имас велике , моја скромна процјена ти си скоро први на свијету, сансе су ти Мисо око 2%, да добијас , није то мало.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ноле

26.01.2015 15:47

Санса ти је 00,002'/. Мој рацун

ОДГОВОРИТЕ
Name

МИЛОШ

26.01.2015 17:20

Тачно си рекао има шансе, али само шансе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

баћа

26.01.2015 17:32

Што, момак игра солидно могао би лако побиједити. Ноле је најбољи кад не игра Надал то сви знамо ал са овим дечком је ту негдје!

ОДГОВОРИТЕ