Raonić: Imam šansi protiv Novaka!

Kanadski teniser Miloš Raonić izjavio je posle pobede u 1/4 finalu nad Felisijanom Lopesom 3:2 da ima šansu protiv bilo koga u sledećoj rundi.

Tenis 26.01.2015 | 15:41
Raonić: Imam šansi protiv Novaka!

Na novinarsko pitanje da li voli da igra sa Novakom Đokovićem, rekao je da želi da igra sa najboljima.

"Igram za prilike da se sastanem sa najboljim igračima na velikim turnirima. Samo hoću priliku za meč sa njim, nebitno na kojoj podlozi i na kom terenu. Imam šansu protiv bilo koga u narednoj rundi", rekao je Raonić.

Osmi teniser sveta izjavio je da smatra da je unapredio igru u odnosu na prethodne mečeve sa svetskim brojem jedan.

"Mislim da se bolje krećem nego tada i osećam da mogu da pobedim, samo moram to da pokažem na terenu. Kao i uvek, koncentrisaću se na moju igru i pobrinuti se da sve bude kako treba“, istakao je Raonić.

Meč sa Felisijanom Lopesom se odužio i ušao u peti set, a Kanađanin crnogorskog porekla smatra da nije bio na svom nivou.

„Očigledno sam se bolje osećao u meču sa Bekerom, ali mislim da sam oba meča odigrao na slično. Ipak mislim da to nije moj nivo“, dodao je Raonić.

Osmi teniser sveta je prvi Kanađanin koji ušao u tri 1/4 finala Grend Slemova posle više od 100 godina, ali on tome ne pridaje veliki značaj.

„Uradio sam veliku stvar, pretpostavljam da sam sada deo istorije. Ipak na kraju se uvek poredim pre svega sa samim sobom, a ne sa drugima“, zaključio je Raonić.

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

nemanja

26.01.2015 15:32

Imas velike , moja skromna procjena ti si skoro prvi na svijetu, sanse su ti Miso oko 2%, da dobijas , nije to malo.

ODGOVORITE
Name

Nole

26.01.2015 15:47

Sansa ti je 00,002'/. Moj racun

ODGOVORITE
Name

MILOŠ

26.01.2015 17:20

Tačno si rekao ima šanse, ali samo šanse.

ODGOVORITE
Name

baća

26.01.2015 17:32

Što, momak igra solidno mogao bi lako pobijediti. Nole je najbolji kad ne igra Nadal to svi znamo al sa ovim dečkom je tu negdje!

ODGOVORITE