Радоњић: Изненадићемо Барсу!

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да екипа путује у Барселону како би пружила добру партију и изненадила фаворизованог ривала.

Кошарка 21.01.2015 | 22:20
Радоњић: Изненадићемо Барсу!

’Црвено-бели’ гостују Барселони у петак од 20.45 у оквиру четвртог кола Топ16 фазе Евролиге и тај дуел чекају после три пораза у елитном такмичењу, док Каталонци имају скор 1/2.

„Барселона је спој младости и искуства, мозда и најбољих младих играча у Европи. Они стреме ка титули првака, иако ће наступити без Навара и Олесона, што им неће бити превелики проблем. Али, желимо да их изненадимо“, рекао је Радоњић.

Радоњић је истакао да ’црвено-бели’ желе да пруже много боље партије у односу на претходна три пораза у Топ 16 фази против Реала, Макабија и Галатасараја.

„Желимо да одиграмо много боље у односу на ова три кола и да кроз квалитетан наступ тражимо бодове. Мораћемо да будемо концентрисани од почетка до краја меча. Потребно је да одиграмо можда најбоље у сезони како би их победили“, навео је Радоњић.

Тренер Звезде истакао је да ће екипа против каталонског клуба играти под притиском.

„Не играмо без притиска, јер је Црвеној звезди таква ситуација константна, увек може да се анализира да ли је оптерећење веће или мање. У највећем делу сезоне играчи су се добро носили са тим и нисмо растерећени у Каталонији“, рекао је Радоњић и додао да је задовољан што је екипа прва изборила пласман у плеј-оф АБА лиге.

Коментари / 0

Оставите коментар