Radonjić: Iznenadićemo Barsu!

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ekipa putuje u Barselonu kako bi pružila dobru partiju i iznenadila favorizovanog rivala.

Košarka 21.01.2015 | 22:20
Radonjić: Iznenadićemo Barsu!

’Crveno-beli’ gostuju Barseloni u petak od 20.45 u okviru četvrtog kola Top16 faze Evrolige i taj duel čekaju posle tri poraza u elitnom takmičenju, dok Katalonci imaju skor 1/2.

„Barselona je spoj mladosti i iskustva, mozda i najboljih mladih igrača u Evropi. Oni streme ka tituli prvaka, iako će nastupiti bez Navara i Olesona, što im neće biti preveliki problem. Ali, želimo da ih iznenadimo“, rekao je Radonjić.

Radonjić je istakao da ’crveno-beli’ žele da pruže mnogo bolje partije u odnosu na prethodna tri poraza u Top 16 fazi protiv Reala, Makabija i Galatasaraja.

„Želimo da odigramo mnogo bolje u odnosu na ova tri kola i da kroz kvalitetan nastup tražimo bodove. Moraćemo da budemo koncentrisani od početka do kraja meča. Potrebno je da odigramo možda najbolje u sezoni kako bi ih pobedili“, naveo je Radonjić.

Trener Zvezde istakao je da će ekipa protiv katalonskog kluba igrati pod pritiskom.

„Ne igramo bez pritiska, jer je Crvenoj zvezdi takva situacija konstantna, uvek može da se analizira da li je opterećenje veće ili manje. U najvećem delu sezone igrači su se dobro nosili sa tim i nismo rasterećeni u Kataloniji“, rekao je Radonjić i dodao da je zadovoljan što je ekipa prva izborila plasman u plej-of ABA lige.

Komentari / 0

Ostavite komentar