АО, 4. дан: Новак ноћас око 4:00!

Ко планира да гледа Новака уживо, раније на починак вечерас и сат навијте на време. Према распореду за четврти дан Аустралијан опена, Новак Ђоковић ће око четири сата после поноћи по средњеевропском времену изаћи на терен "Род Лејвер Арене".

Тенис 22.01.2015 | 00:00
АО, 4. дан: Новак ноћас око 4:00!

Најбољи тенисер света ће у другом колу Аустралијан опена играти против Руса Андреја Кузњецова, а овај меч последњи је, после сусрета женског сингла Јоана Ларсон - Агњешка Радванска и Серена Вилијамс - Вера Звонарева (програм почиње у један).

У један сат после поноћи, у ноћи између среде и четвртка, Виктор Троицки и Михаил Јужњи играће против тандема Александер Пеја - Бруно Соареш у првом колу мушког дубла, а око четири сата ће Бојана Јовановски и Катаржина Питер играти у женском дублу. У првом колу, њихове противнице биће Тимеа Бабош и Кристина Младеновић.

Такође, сутра ће на терен и бранилац титуле, Швајцарац Станислас Вавринка, који ће у другом колу играти против Маријуса Копила из Румуније, као и прва тенисерка света, Американка Серена Вилијамс, која ће за пласман у треће коло играти против Вере Звонарјове из Русије.

Домаћи тенисер Лејтон Хјуит у другом колу играће против Бењамина Бекера из Немачке, а Аустралијанка Саманта Стосур против Американке Коко Вандевеге.

Победница Аустралијан Опена из 2012. и 2013. године Белорускиња Викторија Азаренка играће против Каролине Вознијацки из Данске, а Чехиња Петра Квитова против Моне Бартел из Немачке.

Коментари / 0

Оставите коментар