AO, 4. dan: Novak noćas oko 4:00!

Ko planira da gleda Novaka uživo, ranije na počinak večeras i sat navijte na vreme. Prema rasporedu za četvrti dan Australijan opena, Novak Đoković će oko četiri sata posle ponoći po srednjeevropskom vremenu izaći na teren "Rod Lejver Arene".

Tenis 22.01.2015 | 00:00
AO, 4. dan: Novak noćas oko 4:00!

Najbolji teniser sveta će u drugom kolu Australijan opena igrati protiv Rusa Andreja Kuznjecova, a ovaj meč poslednji je, posle susreta ženskog singla Joana Larson - Agnješka Radvanska i Serena Vilijams - Vera Zvonareva (program počinje u jedan).

U jedan sat posle ponoći, u noći između srede i četvrtka, Viktor Troicki i Mihail Južnji igraće protiv tandema Aleksander Peja - Bruno Soareš u prvom kolu muškog dubla, a oko četiri sata će Bojana Jovanovski i Kataržina Piter igrati u ženskom dublu. U prvom kolu, njihove protivnice biće Timea Baboš i Kristina Mladenović.

Takođe, sutra će na teren i branilac titule, Švajcarac Stanislas Vavrinka, koji će u drugom kolu igrati protiv Marijusa Kopila iz Rumunije, kao i prva teniserka sveta, Amerikanka Serena Vilijams, koja će za plasman u treće kolo igrati protiv Vere Zvonarjove iz Rusije.

Domaći teniser Lejton Hjuit u drugom kolu igraće protiv Benjamina Bekera iz Nemačke, a Australijanka Samanta Stosur protiv Amerikanke Koko Vandevege.

Pobednica Australijan Opena iz 2012. i 2013. godine Beloruskinja Viktorija Azarenka igraće protiv Karoline Voznijacki iz Danske, a Čehinja Petra Kvitova protiv Mone Bartel iz Nemačke.

Komentari / 0

Ostavite komentar