Водитељки пријети три године затвора

Против водитељке Ане Михајловски ће бити подигнута кривична пријава, а мораће да плати глобу од 10.000 динара.

Забава 17.01.2015 | 22:48
Водитељки пријети три године затвора

Ана Михајловски Грубин (32) у четвртак увече приведена је у полицијску станицу Стари град након што се вербално сукобила са полицијом и радницима Паркинг сервиса, који су због непрописног паркирања хтели да однесу њено возило. Водитељка, која је иначе трудна, приведена је без лисица на рукама.

Према извештају саобраћајног полицајца Жарка Радмиловића, Ана није престала са вређањем ни када је села у патролни аутомобил којим је приведена у станицу.

- Ти си манијак! Манијаче, иди да се лечиш! Ти ћеш да ме приведеш! - хистерисала је водитељка, уз ругање, вређање и плажење језика, наводи се у извештају, где још стоји да када је паук закачио њен “хјундаи”, који је био непрописно паркиран на углу Ускочке и Улице цара Лазара, она је села у аутомобил и кренула у рикверц. Тада је ишчупала браник и цео предњи трап, због чега аутомобил више није у возном стању. Главни разлог за привођење Михајловске, осим вређања полицајца, био је и тај што није хтела да покаже личну карту, возачку и саобраћајну дозволу.

Полицајац Жарко Радмиловић јуче није желео да разговара о немилом инциденту, а како сазнајемо, Ани ће бити написана кривична пријава за ометање полицајца на дужности, као и за прекршај због непоказивања личне карте. Њој је кривичном пријавом запрећено до три године затвора, док је за непоказивање личне карте чека казна од 5.000 динара. Осим ових казни, Ана ће морати да плати и казну од 5.000 динара за непрописно паркирани аутомобил, као и казну “Паркинг сервису” који је уклонио возило.

Иначе, тек јуче се сазнало да је водитељка трудна. Због њеног стања изјаву о инциденту би требало да да наредних дана, али њено здравствено стање ни на који начин не утиче на подношење кривичне пријаве, осим што може због трудноће и порођаја да одложи појављивање пред судом. Кривична пријава против Ане Михајловски Грубин законски може бити одбачена само уколико се утврди да је полицајац испровоцирао њену реакцију. 

Извор: Блиц

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

РЕАЛАН

17.01.2015 23:19

Ста је умислила глупаца, да је ван закона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дивце

18.01.2015 18:00

бахата и наваспитана само у цорку па нека се тамо курци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

18.01.2015 20:41

Педофил добије 2 година а она због глупости да добије 3 године . Па гдје је овдје логика ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

007

19.01.2015 10:17

МОГУ ЗАМИСЛИТИ КАКО СЕ ТЕК ПОНАША ПРЕМА ОБИЧНОМ НАРОДУ?

ОДГОВОРИТЕ