Звезда доводи још једно појачање!

После Луковића, Анђелковића, Паркера, Цветковића и Стојановића, челници Црвене звезде близу су да постигну договор са још једним фудбалером, који је велика жеља тренера Лалатовића.

Фудбал 12.01.2015 | 17:20
Звезда доводи још једно појачање!

Ако питате Ненада Лалатовића, за оно што он жели, Раде Крунић је идеалан фудбалер на позицији плејмејкера.

Управо зато, челници шампиона Србије не одустају у намери да га ангажују већ ове зиме, упркос томе што преговори и са менаџером и са власником валидног предуговора, Вероном, нису лаки.

МОНДУ је потврђено да је Раде Крунић надомак преласка у Црвену звезду, након што је спортски сектор успео да приближи ставове са његовим менаџером. Уједно, демантована су гласине да је заступник 21-годишњег везног фудбалера тражио 300.000 евра Црвеној звезди за "чисте папире".

А, папире би требало да изда италијанска Верона, са којом момак из Фоче има валидно потписан предуговор, који каже да од овог јануара играч нема више никакве обавезе према Доњем Срему, за који је наступао током претходних годину и по дана (5 голова, 6 асистенција, 54 утакмице).

Извесно је да ће Црвена звезда морати да одвоји одређена средства за младог репрезентативца Босне и Херцеговине, али је и извесно да ће се он придружити саиграчима у наредних неколико дана.

Звезда је, за сада, потписала уговоре са Александром Луковићем, Душаном Анђелковићем, Џошуом Паркером, Милошем Цветковићем и Сашом Стојановићем, а постоји могућност да стигне и нападач Зете из Голубоваца, Петар Орландић.

Коментари / 0

Оставите коментар