Zvezda dovodi još jedno pojačanje!

Posle Lukovića, Anđelkovića, Parkera, Cvetkovića i Stojanovića, čelnici Crvene zvezde blizu su da postignu dogovor sa još jednim fudbalerom, koji je velika želja trenera Lalatovića.

Fudbal 12.01.2015 | 17:20
Zvezda dovodi još jedno pojačanje!

Ako pitate Nenada Lalatovića, za ono što on želi, Rade Krunić je idealan fudbaler na poziciji plejmejkera.

Upravo zato, čelnici šampiona Srbije ne odustaju u nameri da ga angažuju već ove zime, uprkos tome što pregovori i sa menadžerom i sa vlasnikom validnog predugovora, Veronom, nisu laki.

MONDU je potvrđeno da je Rade Krunić nadomak prelaska u Crvenu zvezdu, nakon što je sportski sektor uspeo da približi stavove sa njegovim menadžerom. Ujedno, demantovana su glasine da je zastupnik 21-godišnjeg veznog fudbalera tražio 300.000 evra Crvenoj zvezdi za "čiste papire".

A, papire bi trebalo da izda italijanska Verona, sa kojom momak iz Foče ima validno potpisan predugovor, koji kaže da od ovog januara igrač nema više nikakve obaveze prema Donjem Sremu, za koji je nastupao tokom prethodnih godinu i po dana (5 golova, 6 asistencija, 54 utakmice).

Izvesno je da će Crvena zvezda morati da odvoji određena sredstva za mladog reprezentativca Bosne i Hercegovine, ali je i izvesno da će se on pridružiti saigračima u narednih nekoliko dana.

Zvezda je, za sada, potpisala ugovore sa Aleksandrom Lukovićem, Dušanom Anđelkovićem, Džošuom Parkerom, Milošem Cvetkovićem i Sašom Stojanovićem, a postoji mogućnost da stigne i napadač Zete iz Golubovaca, Petar Orlandić.

Komentari / 0

Ostavite komentar