Манћини доживео нокаут усред меча!

Комична сцена током утакмице Интера и Ђенове. Тренер домаћих завршио је на задњици, после шута Марка Андреолија. После се насмејао заједно са новинарима.

Фудбал 12.01.2015 | 18:00
Манћини доживео нокаут усред меча!

Осим по победи Интера над Ђеновом и првом голу Немање Видића у дресу "неразура", недељна утакмица на "Меаци" остаће упамћена и по паду Роберта Манћинија, тренера домаћих.

Трофејни стручњак био је "жртва" свог штопера Марка Андреолија, који га је напуцао, спречивши контру Ђеновљана. Манћини је пао као покошен.

"Нисам се бранио, ни хватао лопту. Погодио ме је право у лице. Није било пријатно искуство, али сам преживео", рекао је Манћини после прве победе на Меаци од када је напустио клуб, 2008. године.

"Задовољан сам резултатом и игром у првом полувремену. Не и у другом. Изгубили смо интензитет у наставку. Губили смо и лопте и то је проблем са чињеницом да имамо три играча који нису потпуно спремни", објаснио је Италијан, мислећи на Лукаса Подолског, Ернанеша и Родрига Паласија.

Интер је победом заузео осмо место на табели. За место које води у квалификације за Лигу Европе сада му недостаје пет бодова, уз одиграну утакмицу више.

"Радимо добро. Било је важно да смо данас обезбедили добар резултат, са нападачком игром. Тешко је, али уз прави ниво физичке спреме моћи ћемо да овако играмо редовно", додао је Манћини.

У недељу, Немања Видић први пут је био стартер у утакмици Серије А после два месеца. Нови тренер Интера практикује формацију са четири играча у задњој линији и гол Ужичанина могао би да буде најава и његових чешћих партија у наредном периоду.

Коментари / 0

Оставите коментар