Manćini doživeo nokaut usred meča!

Komična scena tokom utakmice Intera i Đenove. Trener domaćih završio je na zadnjici, posle šuta Marka Andreolija. Posle se nasmejao zajedno sa novinarima.

Fudbal 12.01.2015 | 18:00
Manćini doživeo nokaut usred meča!

Osim po pobedi Intera nad Đenovom i prvom golu Nemanje Vidića u dresu "nerazura", nedeljna utakmica na "Meaci" ostaće upamćena i po padu Roberta Manćinija, trenera domaćih.

Trofejni stručnjak bio je "žrtva" svog štopera Marka Andreolija, koji ga je napucao, sprečivši kontru Đenovljana. Manćini je pao kao pokošen.

"Nisam se branio, ni hvatao loptu. Pogodio me je pravo u lice. Nije bilo prijatno iskustvo, ali sam preživeo", rekao je Manćini posle prve pobede na Meaci od kada je napustio klub, 2008. godine.

"Zadovoljan sam rezultatom i igrom u prvom poluvremenu. Ne i u drugom. Izgubili smo intenzitet u nastavku. Gubili smo i lopte i to je problem sa činjenicom da imamo tri igrača koji nisu potpuno spremni", objasnio je Italijan, misleći na Lukasa Podolskog, Ernaneša i Rodriga Palasija.

Inter je pobedom zauzeo osmo mesto na tabeli. Za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope sada mu nedostaje pet bodova, uz odigranu utakmicu više.

"Radimo dobro. Bilo je važno da smo danas obezbedili dobar rezultat, sa napadačkom igrom. Teško je, ali uz pravi nivo fizičke spreme moći ćemo da ovako igramo redovno", dodao je Manćini.

U nedelju, Nemanja Vidić prvi put je bio starter u utakmici Serije A posle dva meseca. Novi trener Intera praktikuje formaciju sa četiri igrača u zadnjoj liniji i gol Užičanina mogao bi da bude najava i njegovih češćih partija u narednom periodu.

Komentari / 0

Ostavite komentar