Брега и Цеца рекордери

Оснивач „Бијелог дугмета“ ће за наступ за Православну нову годину инкасирати 30.000, а фолк звезда 20.000 евра.

Забава 08.01.2015 | 08:18
Брега и Цеца рекордери

Горан Бреговић припрема се за наступ са својим оркестром у Нишу.

- Немам осећај за празнике. Када сваки дан мораш на посао, сигуран сам да празнични дани нешто значе. Мени не - рекао је Брега недавно за „Блиц“.


Предвиђени буџет за дочек у Нишу је 30.000 евра.

- Имаћемо највећу журку на Балкану за дочек Српске нове године. Бреговић ће наступати у центру Ниша са својим бендом. Очекујемо више од 30.000 људи. Позивамо да дођу и наше комшије из Македоније, Бугарске и Румуније, у којима је Бреговић веома популаран - изјавио је градоначелник Ниша Зоран Перишић.

Цеца се радује наступу у Новом Саду.

- Имам лепу вест и желим да је одмах поделим са вама. За дочек Православне нове године се дружимо на мом концерту на тргу у Новом Саду - написала је фолк звезда на Твитеру.

У Чачку ће наступити Аца Лукас, Бора Ђорђевић и трубачи, потврдио је министар Велимир Илић и додао да ће све трошкове покрити привредници из тог града. Лукасу и Бори предвиђен је хонорар од по 10.000 евра.

- Радује ме да наступам за Српску нову годину у родном граду. Даћу све од себе да то буде луд и незабораван провод. Имао сам тешку упалу плућа коју сам најзад победио. Сада сам жељан наступа пред публиком и понуда Веље Илића ми је дошла као кец на десетку - рекао је Ђорђевић.

Мирослав Илић и Саша Матић наступаће у клубовима у Бањалуци, за хонорар од 10.000 евра. Прича се да ће исто зарадити и Жељко Јоксимовић, којег одмах по повратку с меденог месеца на Сејшелима очекује наступ на тргу у Врњачкој Бањи.

- Даћу све од себе да направим добру атмосферу и одличан провод, па позивам све грађане Врањачке Бање и њихове госте да дођу на трг - поручио је Јоксимовић.

Марија Шерифовић певаће у једном београдском клубу за 5.000 евра.

Порезници проверавају певаче
Порезници интензивно контролишу све организаторе наступа српских певача, каже за „Блиц“ в. д. директора Пореске управе Марко Маринковић. Инспектори, каже Маринковић, раде на проверама уговора под којим су певачи наступали за Нову годину, а настављају то да чине и за предстојећу прославу Српске нове године.
- Ову активност смо додатно појачали у овом периоду, као и контролу пословања локала на српским планинама Златибор и Копаоник - открива Маринковић.

Извор: Блиц

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Гашпар

08.01.2015 15:32

Они сви заједно немају основну школу, а дрмају паре, која катастрофа...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

08.01.2015 21:09

Ова Православна НГ несто јефтинија...

ОДГОВОРИТЕ