Џорџ Клуни и Амал се разводе?!

Светски медији нагађају да је љубав пукла након само три месеца брака.

Забава 02.01.2015 | 18:59
Џорџ Клуни и Амал се разводе?!

Џорџ Клуни и Амал Аламудин у брачну луку упловили су пре три месеца, тачније 87 дана, али чини се да им не цветају руже. Иако се пре неколико недеља нагађало да пар ускоро планира бебу, светски медији су почели да нагађају да је на помолу – развод.

Наводно се пар у последње време толико свађа да њихови блиски пријатељи нагађају како би ускоро могли да прекину везу коју су тек недавно крунисали браком.

'Она и Џорџ неће успети. Свађају се и свима нам се чини да је најпознатији светски нежења једноставно требао остати нежења. Нема шансе да ће њихов брак да потраје', рекао је извор, а вест преноси Инqуиситр.

Подсетимо, недавно су амерички медији писали како Џорџ жели дете, али Амал би још мало да причека. 'Амал жели да причека с децом барем годину дана како би могла да ужива у браку', рекао је извор.

'Дете је велика одговорност и ако ћу се икада одлучити на тај корак мораћу бити сто посто сигуран да то желим. Пре нисам могао ни да замислим да имам дете, али толико се ствари у мом животу до сада променило па тако се можда и то промени', рекао је Клуни недавно за Пеопле.

Иако би вест о разводу развеселила многе обожаватељке славног лепотана, за сада ће све остати само на гласинама, а време ће показати вреди ли она стара 'једном нежења, увек нежења'.

Извор: Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар