Džordž Kluni i Amal se razvode?!

Svetski mediji nagađaju da je ljubav pukla nakon samo tri meseca braka.

Zabava 02.01.2015 | 18:59
Džordž Kluni i Amal se razvode?!

Džordž Kluni i Amal Alamudin u bračnu luku uplovili su pre tri meseca, tačnije 87 dana, ali čini se da im ne cvetaju ruže. Iako se pre nekoliko nedelja nagađalo da par uskoro planira bebu, svetski mediji su počeli da nagađaju da je na pomolu – razvod.

Navodno se par u poslednje vreme toliko svađa da njihovi bliski prijatelji nagađaju kako bi uskoro mogli da prekinu vezu koju su tek nedavno krunisali brakom.

'Ona i Džordž neće uspeti. Svađaju se i svima nam se čini da je najpoznatiji svetski neženja jednostavno trebao ostati neženja. Nema šanse da će njihov brak da potraje', rekao je izvor, a vest prenosi Inquisitr.

Podsetimo, nedavno su američki mediji pisali kako Džordž želi dete, ali Amal bi još malo da pričeka. 'Amal želi da pričeka s decom barem godinu dana kako bi mogla da uživa u braku', rekao je izvor.

'Dete je velika odgovornost i ako ću se ikada odlučiti na taj korak moraću biti sto posto siguran da to želim. Pre nisam mogao ni da zamislim da imam dete, ali toliko se stvari u mom životu do sada promenilo pa tako se možda i to promeni', rekao je Kluni nedavno za People.

Iako bi vest o razvodu razveselila mnoge obožavateljke slavnog lepotana, za sada će sve ostati samo na glasinama, a vreme će pokazati vredi li ona stara 'jednom neženja, uvek neženja'.

Izvor: Blic

Komentari / 0

Ostavite komentar